Friday, October 11, 2013

Tahniah Amirul

Logo Design by FlamingText.com
semalam petang cam biasa last persinggahan adalah kat sekolah amirul...amik dia balik kan...
sampai je rumah terus dia tunjuk picas convo dia kat umi
wahhhh encem nya anak umi...comei-comei gitu hehehehe...mirul apa lagi senyum simpul la bila kena puji cam tu kan
nah semua ni la picas convo...sebenarnya majlis convo belum lagi buat...ni macam pic kelas cam slalu dapat tu...

untung mirul ni tau...peberet color dia merah, nah dapat plak jubah color tu, melompat gembira la dia
(^__^)

yang ni picas bersama rakan kelas dan cikgu serta pengetuanya...
tahun depan dah masuk darjah 1...adehhh cepatnya masa berlalu kan
sedar-sedar dah 2 org anak umi yg bersekolah kebangsaan....si nawfal pun tahun depan tukar taska kat E3..
sbbnya taska ni dah bahagikan mengikut umur...kalu ikutkan taska skrg utk baby dan 2 tahun ke bawah
yang 3&4 tahun semua kat E3
insyallah semoga dipermudahkan segala urusan...amin
 nampak gayanya akhir tahun ni memborong byk baju sekolah kebangsaan la kan...mood mirul happy tau, tak sabar katanya nak sarung uniform sekolah cam irfan, nak pakai necktie and kasut putih hehehe


 
mood petang-petang mesti nak layan citer Love You Mr Arrogant...mmg jatuh cinta sgt tgk citer ni...tambah plak hero dgn heroin nya comel hehehe...tapi umi start layan kul 8 sbb ye la kul 7 mmg bz mengerjakan yg wajib kan, sib baik dah siap-siap record hehehee
***dulu dah beli novel ni utk bacaan, tapi dah lupa sape yg pinjam huhuhu***
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

teringat pula pada piccas convo masa sekolah tadika dulu...muka suci jer...ahaks...

QueeN TerataI said...

SALAM singgah & kenal.. tahniah amirul!

done follow u

LYAfrina said...

alhamdulillah..conrat buat amirul..

hihi..lya pon dah jatuh cinta dgn mr arumugem tu..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat