Wednesday, May 14, 2014

Frozen Food Yg Ohsem

Haiii....salam semua...wahhh ada yg lemau ke sbb keje ari ni ekekeke....

Jgn la lemau ye, keje kan satu amanah so sila buang rasa lemau tu ye kekawan semua...ngeeee

Ari ni nak citer pasal satu frozen food yg best tahap gaban ni...

Sape pernah dgr pasal Hatinie's Kitchen..sila angkat tgn eheheehe

Ok pada sape yg tak pernah dgr meh baca yg umi nak citer ni

Umi jumpe ni pun kat IG...ramai la dok promote kata sedap...bkn promote biasa tau tapi promote ngan pic yg bikin leleh, oooo itu sudah lebih

Umi ni pantang tgk makanan yg sedap, mula la tekak teringin nak try

So ari Isnin lepas berjaya la umi mengoder nye

Dia punye service tip top ok...delivery sampai ke pintu umah...wahhh ohsem betul

Ha ni umi tunjuk pic nye...yg kat atas tu marinated lamb...bawah tu plak marinated chicken

Ok...oder ari isnin, selasa tghri dah dpt dah...so mlm tu tanpa buang masa terus zasss .....nak zasss time lunch tu makanan lunch dah ada kan so tggu la dinner je...ngehh ngehh ngehhh
Ok ni umi mask atas magic pan je
Yg ni marinated lamb

Yg ni plak marinated chicken

Umi oder lamb 500gm (4-6 slices) RM28

Chicken 1kg RM35

Dah masak semua...kiddos dah siap tadah pinggan...tak sempat nak hias cecantik ahahahaah....ni semua sbb bau dia dah semerbak dlm umah...so kiddos dah tak tahan, perutdah nyanyi mintak diisi katanya...alahai sweet je korang nih
Ni kasi close up skit yg dah masak
Lamb dgn black paper sos
Ygni plak chicken
Amacam ada yg leleh ke tgk pic ni

Ha jgn buang masa lagi

Jom oder....sape yg ada IG leh add diorg nih

Detail semua ada kat pic bwh ni

Bagi yg kat area Putrajaya..leh add yg ni...

Orait uols...selamat meng add dan mencuba frozen food ni yeh ehehe

Insyaallah puas hati

 

 

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni dan macam nak cuba jer... thanks for sharing...

Nad MamaZN said...

bikin leleh ayaq lior ;)

Zura Lee said...

oit yang lamb tu murah bebenor la.. dah siap marinate plk tuh.. bakor je then mkn ngn spageti goreng... nomm nomm !!!

mysha said...

Awat dera perasaan sha nih kak post gambo nih???hehehe

Suzana Ikram said...

Macam menarik jer.. Zana pon suker makan lamb.. Bole order ni..

Nampak ank2 umi suker makan yer..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat