Thursday, June 26, 2014

App utk Blogging

Assalamualaikum

Hari ni umi nak share satu app yg sesuai utk blogging...namanya Posts..umi jumpa app ni minggu lepas..terus install dan try...not bad...best gak...cumanya umi ada problem skit je...huhuhu

 
Tapi kan kat situ ia tulis for Ipad...so utk android tak leh la tu...

 

Nmpk lebih tersusun and senang nak tengok kan...

 

Kalau nak wat entry ia kuar camni...

 

Ni plak utk baca komen...kat situ bleh terus reply komen...ha yg ni la prob utk umi...bila try nak reply dia kuar error....huhhhh tension gak...tapi tak pe janji leh update blog, yang komen tu leh buat manual hehehehe

 

So pada korang yg nak try app ni silakan...best gak umi guna...sebelum ni umi guna app lain...app tu umi purchase sbb dia tak free...haa lenkali umi share kat sini ye...kang share byk2 korang pening lak ekekeke.....dari 5 bintang umi kasi 3 bintang utk app ni

 

Happy blogging yeh

 

3 comments:

safurara said...

ala yeke.baru nk donlot.utk plystore xleh eh?

cik didiey said...

wah bestnya umi! didiey kena ngadap pc kalau nk update sbb hp android je. huhu

LYAfrina said...

owh..ala2 fb dh nampak

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat