Wednesday, June 25, 2014

Ole-ole dari Cherating

Assalamualaikum.....hari Ahad lepas mr.papa out station ke Cherating, 3 hari...semalam kul 10 lebih baru sampai umah...uhukksss, ni la OS mr.papa yg pertama sejak Irfan sakit....rasa berdebar takut semua ada...ye la selama ni mr.papa ada je if anything happen kan...tapi alhamdulillah everything went well...yesss umi kuat...tu la pendorong umi, ayat mr.papa

 

Dah OS 3 hari mesti la ada upahnya kan hehehe...ala umi mintak mr.papa belikan sata ni haa...ni peberet umi tau...yummm sedap, byk mr.papa beli...erkkk perli ke apa...ngeeee

 
Ok bukan umi je yg oder tau..mirul pun oder...eh harus la kan...upah tlg jaga and temankan umi hehehehe...mirul ni peberetnya otak-otak ni haaa....nah amik selonggok mr.papa beli...tapi habis tau...alhamdulillah tak de la membazirnya
 
Yg ni namanya pais ikan....ni mr.papa yg nk mkn, umi tak pernah try pun so smlm dpt la cuba...hurmmm sedap gak....boleh la...tapi peberet umi tetap sata tau......wink wink
 
Umi dah oder...mirul dah oder...sorang lagi harus la tak ketinggalan kan, oder la jugak, eh tipu, ni bukan dia oder tapi mr.papa beli sbb tahu nawfal suka makan...keropok keping...amik dua bungkus besar...habis la bulan puasa ni kiter makan ni je la pas bukak puasa...layan sambil tgk tv kan...best best

 

Selain tu beli gak kopok lekor ni...petang-petang leh makan...tapi minggu ni je la bleh mkn petang kan, minggu depan dah start puasa
 
Ok ni umi bg bukti yg nawfal ni suka sgt makan keropok...nah amik umi siap dah gorengkan sebekas tu utk dia makan...sambil layan tv sambil ngap ngap...tgk la tu tak pedulik pun umi nak snap gambar ni...
 
Lepas tu mula la berbotol...hauskan...tapi bekas keropok harus di sisi ok...takut umi amik la tuuuu

 

Ok uols...tu je nak citer kali ni...happy reading yeh

 

2 comments:

Nad MamaZN said...

cute je nawfal pegang bekas kepok xkasi org lain nak share sama hehee..

cik didiey said...

uhi sedapnya sata!
rindu nk p cherating. haha!!! awat nawfal berkepit dgn bekas kepok tu.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat