Monday, June 16, 2014

Floria 2014, Putrajaya

Assalamualaikum...hai!!..hai!!hai!!!

Ooo sungguh sunyi rumah pagi ni, almaklum la sekolah dah bukak kan, so bermuala episod umi being a supermom....hurmmm take time gak la kan sbb almost 3 weeks with helper ekekekeke

Ok, now nak citer pasal Pesta Floria kat Putrajaya tu...alkisah hari Sabtu mr papa bawa mirul,nawfal, maksu (adik umi), naim (adik umi) dgn kak Tah (SIL) pegi menikmati keindahan floria di kala cuaca yg amat panas uhuksss...memula mr papa suruh umi yg pegi tapi umi tak nak sbb tak tahan dgn cuaca yg super panas...

Ni adik umi yg bonsu berpicasa dgn word Floria 2014..

 
Dlm byk-byk umi suka tgk payung-payung yg colorful ni...kalau tak silap umi tujuan disusun sebegini rupa adalah sebagai peneduh...ye la bg org yg lalu lalang kat bwh payung ni rasa la teduhnya skit...kreatif pun kreatif diorg nih...umi sukaaaaa hehehehee
 
Ok ni pic diorg yg tak ready..ehehehe...amboiii kemain nawfal tu kan, cam over plak....time ni mmg berkilat dah dia tu...bushuk masham dah...uhuksss

 

 
Diorg lagi hehehehe
 
Time ni nawfal ntah mana pegi...dua org ni je ada...layannnnn

 

Yg ni umi tak tau apa motifnya...yg pasti suka tgk colorful tu, cam ceria je

 

Amirul in red ekekekeeke

 

 
Rehat sebentar dgn kitkat...opsss, iklan je, mana ada kitkat hahahaha
 
Ok ni la SIL umi...dia ada kursus tiga minggu kat sini...she's a teacher (^___^)

 

 

 

Ok tu la kisahnya...tapi kan balik je umah kan diorg terus tukar bg nak g swimming uhukssss....umi ni redha je la, tercancal plak plan nak g tgk movie uhuhuhuhu...tak pe tak pe hujung minggu ni kite pegi ye (pujuk hati sdr hehehee)....korang, sape free jom tgk movie ekekeekee

 

6 comments:

Zee Suhaini said...

ada lalu smalam tapi tak menyinggah pon..tak tahan panas..huhu..ramai plak tu orang..

Nad MamaZN said...

canteknya payung2 tu... taklarat nak jenjalan tgh hari panas kan..panas nya lain mcm skrg ni

LYAfrina said...

sungguh kaerful n sgt la cantik..
bestnyer klo sambutan2 mcm ni ada gak kat sini

Naemah Umi said...

zee...panas lain macam kan..panas yg tak dek angin tu...huhhh sungguh tak selesa...

Naemah Umi said...

Nad...ikutkan nak g gi tgk payung yg colorful tu kan tapi bila kuar je rasa panas tu, terus cancel...rela tak kuar umah huhuhu

Naemah Umi said...

Lya...kat sana tak dek ek...tak pe kat sana mayb ada xtvt lain yg lagi havoc dr sini ehehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat