Thursday, June 19, 2014

Persediaan Ramadhan

Assalamualaikum

Pepagi ni terus update blog sbb ada masa free ehehehe...kali ni nak citer pasal persiapan menyambut bulan Ramadhan yg bakal tiba tak lama lagi...ni ha sape sama ngan umi, kalau bulan puasa je mesti ada serunding daging ni...sape? Sape? Angkat keyboard ekekeke...selain tu beli gak dodol ni perisa pandan sbb tingin plak nak mkn...layan tekak org kata kan

Serunding daging ni umi kirim kat anak buah yg balik kg ari tu...beli dalam sekilo gitu, serunding daging tempatan ni mmg femes kat Pasir Mas tu...

 

Ehemmm....ni ada budak sorang ni, sape lg kalau bukan nawfal kan, korang nak tau apa dia buat ngan serunding daging tu?...haaa dia pi ratah mkn sorang-sorang, siap bertambah-tambah lagi haaa...semangkuk tu gak la dia makan....serunding ni cam pedas skit utk dia tapi tak de herannya dia, bila pedas dia minum je air...tergelak mr papa bila umi citer smlm ahahahaha...alahai nawfal nih

Selain tu Tok Mek nawfal ada kirimkan Choco Roll nih, sukanya dia....memang berbungkus gak la dia makan, umi mintak sikit dia tak kasi uhuhuhu
Ha ni pic kiss utk Tok Mek sbb kiriman tu, sayang Tok mek la katakan hehehee

Pssttt sape tak abis ganti puasa lagi?...cer bisik kat umi ni ehehehee...ok ok abis dah entry nih...dah pi sambung keje korang...mekasih sudi baca entry ni ye...peacee...love uols

 

4 comments:

Zee Suhaini said...

dulu ada la simpan stok..cari kat jalan tar tapi mahal la skit dari kelate..
skarang takde la..malas nak naik kl..

Nawfal, nak kek satu boleh??hehee

Nad MamaZN said...

siap berstokin dah ha.. sejuk ek bang? :)

mysha said...

akak sedapnye nmpk dodol tu kak!!! :)

cik didiey said...

sedapnya serunding! ibu didiey pun dah beli masa balik kelate hari tu :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat