Wednesday, July 2, 2014

Kami di IKEA

Assalamualaikum

Nmpknya ari ni up citer sebelum puasa...hari sabtu lepas umi kuar dating dgn kawan ifismate nih...lama tak kuar ngan dia ni sbb umi kan cuti kan huhuhu...so jadi lah dating nye tu...ke mana kami?...tak dirancang pun, kami ke IKEA..kebetulan kat situ ada sale kan, saje la jenjalan cuci mata tgk deco-deco yg menarik...sesambil tu tapau meatball yg pemes tu....disbbkan nak tapau kan so beli la tapauware ni...murah je pun hehehehe...ni la tapauware tu

 
Nasib la time tu tak ramai sgt org...kami tak perlukan meja sbb nak tapau je kan..
 
Selain tu beli marble cheese cake ni gak...maklum la umi ni pantang ngan kek cheese ni, pantang jumpe ekekekee

 

Sambil beratur tu terliur plak tgk popia tu...haaa amik beli jugak yg tu...tapi tak la byk, beli 4 ketul je...cukup la tu...tak baik membazirkan

 

Dah tapau semua tu rehat jap sambil minum air kotak ni...adeehhh bolatnya muka umi...gemuk kah???..or camera trick gitu...huwaaa...nangis

 

Tgk tu my friend ni, sempat lagi beli biskut sebelum ke destinasi seterusnya utk makan....eh eh umi try gak tester biskut ni...hurmm sedappp...sebalang tu rm28...

 

Ok citer makan tu nnti sambung next entry ye...pe pun selamat berbuka puasa utk hari ni...pssttt apa menu hari ni, share lah ^___^

 

5 comments:

Nad MamaZN said...

ala baru nak baca pasal soping kat ikea hehe...
arini kami buka soto, in shaa Allah

Farah Waheda Wahid said...

kalau di IKEA akan teringat dengan Meatball... hew hew hew...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

rambang mata tgk barang2 kat Ikea..macam semua nak beli..hehe..makanan pun sedap2..tapi meatball tu tak seberapa kena dgn tekak ktorng.. :D

Iela Fazielah said...

bln posa ni xsmapai kat ikea lg...ila pun suka cheese cake tu

cik didiey said...

ciskek!!! sedapnya!

psst~betu dah tu. herb lax termasuk dlm set kurus. hehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat