Thursday, July 10, 2014

Petua : Beras Bersihkan Botol Susu

 
kekadang tu tension je time nak cuci botol susu ni...bila cuci botol susu guna berus botol susu yg ada span tu, bleh plak dia tercabut la tertanggal la huhuhu...so kat sini umi jumpe petua utk membersihkan botol susu...and umi kongsi dgn uols 



umi dapat info ni dari SINI....
caranya amik sikit beras, masukkan dalam botol..masukkan sikit air then goncang sehingga kotoran dalam botol hilang...senang je kan...so selamat mencuba uols
(^____^)

 
hurmmm persiapan raya satu apa pun tak buat lagi...tak dek feel nak rasa sbb anak sakit kan, tambah plak tahun ni raya kat sini, tak balik kg huhuhu....bertabah la umi


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Zee Suhaini said...

baru tahu petua ni..boleh bersih ke??kalo zee still tak puas hati tu..hehehee

LYAfrina said...

tq fo sharng umi. tp dh lps zan tenson b btol susu ni.. hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

lily memang guna cara ni nak bersih kan botol susu..memang berkesan..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat