Tuesday, August 26, 2014

Sambutan Birthday Irfan

alhamdulillah syukur...pada hari Sabtu lepas majlis birthday utk irfan berjalan dgn lancar...umi dgn mr.papa mmg dah niat dr awal bulan 8 lg nak buat majlis kecil-kecil utk birthday Irfan ni...kalau ikutkan tarikh sebenar birthday dia 22 Ogos, hari Jumaat...tu kan hari kerja so postpone hari Sabtu...sebelum tu hari Khamis dah buat majlis doa selamat utk Irfan kat surau....apa pun mmg lega hati ni bila apa yg diniatkan berjalan dgn lancar...

ni kek coklat moist umi bake special utk birthday Irfan...kek ni la yg dinanti-nantikan oleh para tetamu untuk mkn sbb katanya geram dgn coklat colorful tu.....hehehe no wonder la kek ni abis licin dulu berbanding kek SR


ni kek SR redeem voucer yg umi dpt time kunjungan POKB hari tu

antara menu yg ada hari tu...semua ni umi masak kecuali satay tu....menu yg ada,spagetti, caramel, koktail ngan pizza (tersorok plak pic nya)

ni semua kawan irfan merangkap kwn mirul ngan nawfal skali...ni semua jiran-jiran area umah umi ni...diorg ni tak sabar nak mkn kek sebenarnya hehehe

posing dulu ye sblm kek cutting

mirul antara org kuat majlis gak...sbb dia yg menjemput semua kekwn area umah ni...

bila semua dah siap prepare so besday boy keluar utk cake cutting...majlis dimulakan dgn ucapan dari mr.papa (papa suh umi bg ucapan tapi umi tak terdaya nak bg ucapan sbb tiap kali nak cakap pasal irfan hati tersedu nak nangis je huhuhu)...dan seterusnya doa memulakan majlis

wakilkan mirul utk potong kek...memalu plak dia (^__^)


 ofismate umi yg sesama memeriahkan majlis...tq for coming ye Sya

antara hadiah besday irfan...sgt berguna utk dia...umi pasangkan setiap kali nak feeding dia...tak pun selang dua jam...bg dia dgr alunan merdu tu..last-last dia tertido..

ok la uols...abis dah citer birthday irfan...


umi papa doakan irfan kembali sihat seperti dulu..insyaallah...irfan kena kuatkan semangat utk melawan penyakit irfan yeh...umi papa mirul nawfal sayang irfan sgt...kawan-kawan umi, kawan-kawan papa, kawan-kawan mirul, kawan-kawan nawfal semua doakan kesihatan irfan...amin amin .....
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

Zee Suhaini said...

hepi belated besday irfan..
antie doakan irfan cepat sembuh..cekal dan kuat semangat yer sayang..insya'allah diperkenankan olehNYA..

LYAfrina said...

selamat hari lahir irfan,
moga cpt2 sihat ye syg..
lya pasti irfan sgt gembira tgk ramai y hadir memeriahkan majlis dia.

mysha said...

Hepy belated besday irfan..

Semoga irfan cepat sembuh sayang.. Semua menunggu irfan pulih seperti dulu..

Kek akak mmg colourfull hehehe daebak!!

Shima Zahar said...

happy belated birthday irfan..
semoga irfan cepat sembuh yer..

mama ka0ri said...

happy belated birthday irfan...
moga jadi anak yg soleh..
moga cepat sembuh yer sayanngg..

Nad MamaZN said...

hepi belated bday irfan!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat