Wednesday, August 20, 2014

Susun Atur

Assalamualaikum...sejak join group susunatur kat fb, semangat nak kemas umah tu lain macam skit, terlebih rajin hehehehe

Perkara pertama yg umi wat, organize baju bajan famili supaya lebih teratur and senang nak amik...second umi wat kemasan wayar ni

Sakit mata plus sakit hati je bila tgk keserabukan tu semua....dah ada masa free sikit maka rajin la umi make over nye hehehehe....alah tak amik masa yg lama pun, tambah lagi semua bahan dah ada...

 

Ni rupe sebelum make over...uisss sgt tak suka tgk kan...serabut sgt...macam-macam wayar ada

 
Proses make over...amik kotak yg dah berbalut cantek dgn lebihan wallpaper yg ada...tebuk lubang mana yg patut...

Haa ni tada...dah siap...semua tadi disorok dlm kotak omey tu hehehehe....ada jugak la serabutnya tu tapi tak la seserabut sblm ni...maklum la amatur lg kot

Eh korang yg suka susunatur ni pi la join group kat fb tu...byk bleh bljr dan praktikkan...

(^___^)

Ok dah abis entry nih...sape nak try tu slmt mencuba ye...

 

Nota Hati : Nanti umi slow-slow BW umah korang yeh...tungguuuuu

2 comments:

Zee Suhaini said...

nampak lagi kemas la dari sebelum ni..

LYAfrina said...

nanti nak join grup gak lak.. minat gak kemas2 camni..kdg2 leh bg idea kan

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat