Tuesday, September 30, 2014

Sukan Tahunan Sekolah Amirul

Assalamualaikum

Sejukkkknya pagi ni dgn hujan renyai-renyai yg rasa tenang sgt...time macam ni la best nak tarik selimut then sambung tidur kan?....hehehe....haip haip no no no....tak bleh semangat kena kuat tau umi...byk keje nak kena buat ni hahahaha

Sabtu lepas sekolah mirul ada sukan tahunan...umi tak pergi walaupun sekolahnya sekangkang kera je pun...mr.papa dgn nawfal je yg pergi bg sokongan....umi cam biasa la private nurse utk irfan hehehe

Time ni giliran mirul dah lepas...maklum la darjah satu mesti acaranya yg 1st kan....ni tgh relakskan badan la tu

 

Konfius jap kat sini...sape yg sukan sape yg bg sokongan ni huahuahua....nawfal mandi peluh betul..kalah mirul yg bersukan tu...nasib baik la dia pakai sleeveless je

 

Rehat dgn abang sambil minum air...sejukkkk tekak tu...

 
Yeayyyyy....acara sukan tu pasukan mirul dpt naib johan...ok la kan ....semangat sukan tu yg penting

 

Snap pic dgn BFF....yg Sebelah kanan mirul tu la yg paling dia rapat...nama Alif...geng main basikal petang-petang....sekali tgk muka cam sama je kan...sama kecil sama pemalu hehehehe

 

Kawan sedarjah

 

Ok la abis citer pasal tu...tak byk pun pic nya tapi ok la dari tak ada langsung kan...balik je dari sukan terus terbongkang letih...plan umi nak ajak teman pegi bakery terbantut di situ...hurmmm outing sensorang la umi hari tu huhuhu

Nak pic selingan dari umi....panas bebenor cuaca nya...so ini la solutionnya....ahhhhh nyaman tekak ehehehe

 

Byeeee

 

2 comments:

Iryns Ahmad said...

amboi sis bkn main lg meneguk hihi..ank yg sukan tu handsome!!hee :) hi amirul..

LYAfrina said...

tahniah mirul
naib johan ok dah tu
mirul always cute
senyuman sgt manisss

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat