Wednesday, April 15, 2015

Nasi Lemak Kukus Goreng Chef Fauzey

Bismillah

ari tu tgk Majalah 3...pastu ada la citer pasal Nasi Lemak Kukus Goreng ni...terus la rasa teringin nak cuba...kebetulan plak time tgk Majalah 3 tu mr.papa pun ada skali so senang la proses pujuk memujuk nak gi sana tu....makanya ari sabtu tu terus la misi ke sana

gerak dari rumah lebih kurang kul 6 lebih...sampai sana dalam kul 7 kot sbb dok waze kan tempatnya kan...alhamdulillah sampai...tapi time tu dah beratur dah...nasib la tak pjg sgt pun lg so leh la tunggu turn kan



dalam 10 minit gitu barisan dah pjg sesgt...memula umi yg beratur tapi dah lama plak rasa so mr.papa plak amik turn utk beratur hehehe.....sib baik time tu dah dapat meja ekekekeke




muka dua beradik ni masham je,maklum la baru bangun tidur...tambah plak lapar katanya huhuhu...tapi nasib baik jugak la tak meragam semua tu sbb dah sesiap tunjuk pic kat diorg nak makan nasi lemak kuksu goreng hari ni


tada...ni la rupenya nasi lemak kukus goreng chef fauzey ni...mmg sedap,leh rasa lemak-lemak nasi tu, ye la dah kata nasi lemak kan hahahhaa...portionnya byk gak, boleh la umi mkn kongsi dgn nawfal tapi time tu mmg dah oder sepinggan sorang...so mana yg berbaki tu kitorg tapau wat balik..ayam goreng rempah dia tu pada tekak umi ok ok je tapi lagi sedap ayam berempah kat area umah umi tu hehehehe...peaceeeee (^___^)

pada yg nak merasa keenakan nasi lemak kukus goreng ni...sila la berkunjung ke sana...ni detail yg dpt umi kasi ye...lagi satu kalau nak pi sana sila la pergi awal skit sbb kang tak pasal-pasal kena beratur panjang lak kuikuikui

Nasi Lemak Kukus Chef FauzeyJln Othman Bus Station, Petaling Jaya.
No. Tel: +60193765886
Waktu Operasi : Setiap hari 5.30 ptg – 11.00pm
Kordinat: 3.087072,101.647795

 
hari ni genap 3 bulan arwah pergi....rindu kat arwah teramat la dalam...sampai sekarang umi tak leh nak tgk pic dia,bila tgk je mata ni mula la berair,nanngis susah nak stop huhuhu...al-fatihah utk malaikat kecil umipapa...moga dikau tenang di Sana....aamiin
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comments:

Zee Suhaini said...

kalo yang keluar tv mesti terliur nak try kan? lagi plak cam pelik skit nasi lemak digoreng..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat