Thursday, May 7, 2015

Surprise Papa (Birthday Umi)

Bismillah

Assalamualaikum

Senyum-senyum pagi ni bila ingat balik surprise mr.papa sempena birthday umi minggu lepas (30 April)...tak sangka dpt surprise tu hehehe....walaupun org kata simple-simple je tapi amat bermakna bg umi,cheewahhh ^___^

Kisahnya pagi khamis tu dtg ofis cam biasa (papa hantar)..cuma yang berbeza skit bila mr.papa tanya KSU KKM tingkat brp,then umi tingkat brp huhuhu...

Then tadaaaa...sampai la kek yg biru frozen ni kat unit umi...surprise!!!?..siap bentuk love lagi...tq so much mr.papa....

 

Gigil-gigil tangan nak potong kek ni...sayang la katakan hehehe

 

Alhamdulillah dapat jamu semua staff kat unit yg ada oada hari tu...sonok dpt makan kek warna frozen ekekeke

 

Pada yang wish dan bg present tqsm...love u guys lotssss...

 

Semoga tahun ni umi diberikan umur yg panjang dan kesihatan yang baik utk menjaga amanah-amanah umi, aamiin

 

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy belated birthday dear...

LYAfrina said...

sweetnya..buat surprise lagi..
happy belated birthday kak.. moga trs sihat n kuat demia suami n anak2 tersayang... akak dh msuk kerja ye?

Naemah Umi said...

tq waheda :D

Lya, aahhh dah keje dah,nulan 2 ari tu

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat