Thursday, May 19, 2011

☼ ☼ ☼ Tq Mr.CooL (^_^)

hai!!hai!!hai!!...
ari ni mood ceria 
sbb mr. cool dah dok ngan kami hikhikhik...(",)
hurmmm sape mr.cool ni...
sile scroll ke bawah yer
☼ 
☼ 
☼ 
☼ 
☼ 
haa...ni la mr cool umi..
.xtually mggu lepas lagi dah siap pasang...
siap pasang je...tempat dia tebuk tu dia lum plasterkan lg
so dok nunggu yg tu la sbb nak snap pic yg dah siap ahakssss..
sblm pergi menjemput mr.cool ni utk bertapak di umah umi,
 cuaca nye panas sgt...
kalu panas ada angin sepoi2 tak pe la..
ni non ado ok...so en. papa nye gigih la memujuk mr.cool ni hukhukhuk
tp kan siap je setuju mr cool ni beteduh di teratak umi ni
cuaca dah tak sepanas seblm tu daa...
ptg2 dah ujan...Alhamdulillah
ok la dah la ngan bebelan semua ni kan..
jom layan pic

ni pic sebelum dinding tu di tebuk utk letak kan mr.cool tu
ha yg ni plak diorg ngah tebuk kan dinding tu...
bising nye yg amat...si nawfal sampai cebik2 nak nangis huhuhu...
cian dia...abis berhabuk umah umi time nih
ok yg ni dah siap pasang da...
nak sambung dia nye paip plak 
(btul ke org panggil tu paip ahaksss, redah je la huhu)
last ni pic yg dah siap diplaster tempat yg ditebuk td...
plaster tu diorg br je wat tghri td...punye la lama sbb diorg bz...tu kate diorg la
so pasni agenda cat-mengecat plak la..
ngah pikir2 ni nak cat color pe plak...
any idea guysss (",)
so that all for now...
c uols next entry okeh (^_^)
happy blogging yeh







2 comments:

PinKy MoMMa said...

wahh sejuk la pasni umah dia hukhukhuk..
skrg mmg sgt panas kan..

psstt cat la kaler purple pink..sgt cozy huhu ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa kalu panas nye leh thn lg idok nye beli mr.cool ni kuikui...orait momma, cadangan akn diusulkn pd en. papa...hurmmm mmg cara gak ngan color tu, cam dah terlike2 daaa hikhik (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat