Thursday, June 2, 2011

(◕‿◕) ApA CeR??!!

salam semua....
ok uols..jom tgk pe cer ngan gmbr ni
semua org dah kenal kan pe ni kan..
sape tak kenal meh nak lepok kepala sebijik ahaksss
ha ni la remote astro
yg rupe cam idup segan mati ngak mo hahahah
meh sini nak citer pasal remote nih
yg remote ni umi dah tak tau da yg keberapa kali beli nye
tp yg ni leh la dihargai skit sbb lama bertahan berbanding ngan lelain tu
citer nye remote ni dah rosak
just nyala dia nye LED je...tp x dek berubah channel nye pun
so terpaksa la beli baru huhuhu..

cer tgk pic bwh ni...tang tutup kepala nye tu dah tak dek..
dah pecah daaaa..
en. papa nye lak bila dah nak beli br
dibuat nye keje rajin skit
dibukak nye satu2...konon nak repair
konon je pon
lepas dileraikan satu2
jadi la cenggini.....
saje je nak tunjuk isi perut remote tu kat mirul ngan irfan
tadaaaaaa....ni yg dah bli baru...hope jangka hayat nye lama la ngan kitorg ni
yg ni siap bg tau irfan ngan mirul da
tak mo baling2 remote
nanti rosak tak leh tgk tv
angguk je dua org tu..
agak2 diorg ikut tak pe yg en. papa nye bg tau tu
hurmmm tak dek makne nye
kejap je ikut nye pun
pastuuuuuuuuuuu
pikir la sendiri ahaksss (",)
ok la...tu je punu nak citer
citer nye remote rosak
tp byk lak bebelan nye kuikuikui

bye bye uols
happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

PinKy MoMMa said...

umi bile kita nak dapat gegirllll nih ahahahaha

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa kuikuikui...cemana umi nak jwb nih hhuhuhu...momma produce la dulu ...umi kena relak for 2 year dulu huihihii...doa bebyk tuk dpt girl hehehe, amacam (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat