Wednesday, June 15, 2011

BerDua-Duaan (^_*)

salam semua
bertemu lg kiter ari ni di entry ini
hehehee...
citer ni berlaku ari ahad lepas gak
time umi demam tu
sblm en. papa potong rmbt irfan
en.papa n and dua abg nawfal tu ke puchong
umah my SIL...tujuan nye nak amik brg yg mek kirim
ye la umi n family x blik kg pun time ct skolah ni
sbb umi br je masuk keje kan

disbbkan itew maka nye tggl la umi ngan nawfal
BERDUA-DUAAN di rumah
aman dan damai je hehehe
maka dgn itew dpt la umi tgk tv ikut suke ati umi citer pe pun
hahaaha cam jakun lak
ye la dah lama x tgk tv citer umi
asik2 611 je...bowink dowwww

byk lak bebel kali ni
so ari tu nawfal pun dpt la dok kat depan tv
and layan tv ngan umi ni hikhikhik

cer tgk pic ni
automatik je pale dia pusing nk tgk tv
maklum la sblm ni dok lam bilik je
asik tgk siling huhuhu
time ni dok layan citer konset kenangan afnil
kiter tgk dan tgk dan tgk sampai abis..
uuuuuuu i like (^_^)
ari tu dpt la umi layan tv dgn aman
and rehat ngan secukup nye
itew la kisah BERDUA-DUAAN kami ini

suke tak ihiksss
(^_*)

bye bye
happy blogging

4 comments:

PinKy MoMMa said...

berdua duan ngan si kecik tak pe..
x sape nak tangkap hikhikhik..
dan rasanya lebih tenang kan..dia baring..kita pun baring tergolek2..

dapat bayangkan keamanan tika itu ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa heheh tu la sib baik berduaan ngan dak tecit tu...mmg aman sesgt time tu...tergolek-golek je kitorg dua beranak ni (",)

PinKy MoMMa said...

hiks tapi ku terbalik..ngan adik tak berapa nak aman hahahaha..
ngan abg long lebih aman huhu..cmner tu ;p

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa terbalik ek...hurmm tu la len family len citer nye kan (^_^)umi kalu dok ngan irfan mesti abis sepah satu umah huhuhu...ponat weyyy (-_-)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat