Tuesday, June 14, 2011

~~Dah PotoNg PuN~~

salam semua
apa khabar ari ni
umi ni br je baik dr demam
huhuhu...sungguh tak sonok kalu demam

pe cerite ari ni...topikkkk ape???
topik jom potong
potong pe...nak tau potong pe
tengok pic bwh ni
fokus kan mata anda pd rambut ank sulung umi ni
so pjg kan
sakit mata/rimas umi nengok nye
irfan ni ada satu alergik
dia alergik ngan rambut
means dia geli ngan rambut
disbbkan itew dia amat lah susah utk diajak potong rambut huhuhu

citer nye ari ahad lepas time umi dok demam
en. papa berjaya pujuk dia tuk potong rambut
tp dengan syarat
ni mmg syarat biase dia la
syarat nye kena potong rmbt kat luar umah then kena siap ada air
air tu utk simbah kat rambut2 yg jatuh atas bdn dia
sbb dia kata nanti bdn dia gatal2 ngan rambut tu
ish ish ish memcm la irfan ni

jom tgk pic2 ni

air tu ngalir je...pantang ada rambut skit mesti dialirkan air kat situ huhuhu

abis la bil air pasni uhuksss

ha abis lencun semua...
dah siap

nak tgk pic lepas irfan potong rambut
tadaaaaaa....
handsome sudahhhh hehehehe
ha yg ni pun bakal di potong rambut nye
tggu masa je
tp dia ok...potong kat kedai pun dia ok
tu la story mory morning glory tuk kali ni
nanti kan entry umi yg lelain plak yer
enjoy yeh

oh!!ya...pic bwh ni adalah pic mknan segera tu...
ari tu tak amik pic...yg ni umi dah siap snap daaa..
sape yg lum baca entry tu leh baca kat SINI
irfan ngan mirul mkn nasi sampai bertmbh2
sbb sedap ngan kuah ni
ni adalah dalca, tak pedas sbb tu diorg leh mkn

pssttt : igt tak pasal entry ni
umi dah decide nak guna ketiga2 watermark ni..
guna gilir2...aci x hihihi
sayang dooo nak simpan/buang uhuksss..
(^_^) thnks pd yg meng support umi hihihi
luv uols lahhhh
mmmuuuahhh
orait...
jumpe di next entry okey
bye (^_*)
happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

honey amour said...

wahhh dah encem la...hehehhe :)

PinKy MoMMa said...

wahhh ini mcm kalau x de air, x leh potong rmbut la huhu..ensem dh along ;)

abg long ku pulak tak leh potong kat kedai..kompem melalak2 mcm kena dera,aihhh..
kena suruh papa yg guntingkan je..mesin pun tak boleh nnt dia nangis juga..

mcm2 kan anak2 nih ;p

ken said...

cute poses :)

...sWeeT uMi... said...

@honey amour tq hikhikhik... (^_*)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa tu la kalu tak dek air mmg tak leh nk potong lah huhuhu...btul kan ragam anak2 (",)... sabar je la ahaksss

...sWeeT uMi... said...

@ken (^_^) tq

mysha said...

aKhirnya anAK buJang nih naK gaK keNe poTOng raMbut...tu paKai suAR spiDErman keNe jiWa kenTal skeT.. hehehehe...

enCemm....

...sWeeT uMi... said...

@mysha mau tak encem......kali ni cenang ckit nak pujuk potong rmbt tu sbb cikgu cikgi dah warning nak tocangkan rambut kalu tak potong huhuhu...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat