Thursday, June 16, 2011

LeNa

salam uols... cute girl
wah hebat umi yer...mggu ni direct je entry(1 day 1 post) yeeee
layan je la ek hahahaha mush
sementara ada story ni kan ahaksss :face64:

ok kali ni story dak tecit ni lg
cam bese la kan
ari isnin ari tu balik dr opis terus ke taska nawfal
nk amik dia la
masa sampai kat sana---> masuk taska--->enter bilik baby
nmpk nawfal tido niarap cenggini (ni gmbr kat umah, kat taska tu tak plak nak snap)
nak tau, dah puas umi ajar dia tido cam ni, idok nye mahu
last2 kat taska for the 1st time dia pose cam ni hehehehe

then bile dah smpai umah dia sambung tido
gaya yg same okeh
tu mesti dah syok tu heheheh :face75:
cer tgk LENA je kan...
tido pun lama
bleh la umi wat keje len..
cayang ini budak

ok ... tggu next entry lak ek...
insyallah esok ada lg entry ihiksss
auto publish la kata kan
:face39:
Happy blogging

4 comments:

Anonymous said...

waaaa umi dasyat pepagi dah berbloging... hehehehhe syabas...

...sWeeT uMi... said...

@Anonymous hahaha...dah name nye auto publish kan so bleh je set time kul brp pun nak publish hahahaha....

PinKy MoMMa said...

hehehe..anak2 ku pun suka tdo meniarap..
my mum ckp sbb perut terimpit mcm sedap skit nak tido ^_^

bila tgk muka budak2 tido rasa sgt kesian dan geram kan ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa time tu nak tgk and renung2 muka ank2 kan kan kan ihihihihi (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat