Tuesday, June 28, 2011

BLOG DAN AKU

hai slmt petang semua
wah ari ni masa umi BW kat PM 
bkn prime minister yeh tapi Pinky Momma
ada simple segmen dr mak dara
so tergerak ati nak join heheh
sbb just kena jawab soklan je
(^_*)
so sesape yg nak join 
klik aje banner kat bawah ni yeh

ok now nak jawab soklan yg mak dara bg tu
apa nama blog anda
http://put3na79.blogspot.com
kenapa anda memilih nama itu
sbb nama ni dah sejak azali dok pakai time study dulu2 
so sayang nk biar kan cam tu ajew
tema warna blog anda
skrg ni tema nye kepink2 gitew
yg soft2 color sedap mato memandang ihikss
dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog
insyallah skrg ni umi slalu update 1 entry 1 hari....
tp kenkdang terlebih gak sbb byk story mory nak share kihkihkih
isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda
owhhh sudah semesti nye ttg kuarga tercinta umi
kenkadang ttg mkn2 or kecantikan (>_<)
kenangan manis/pahit selama anda berblog
kenangan manis dpt menang GA yg kenkwn blogger anjurkan
psstt ari ni pun dah dpt adiah hehehe (tggu nak wat entry pasal tu pasni)
kenangan pahit plak rase nye takat ni tak dek lagi
tp mintak2 tak dek la kan
blogger idola(kalau ada)
takat ni tak dek idola pun lagi
tp slalu dok bertenggek kat blog pinky momma ngan redbloodsnow ni
boleh la jdkan diorg ni idola ihiksss
target follower utk blog
yg ni kalu bleh seramai mungkin....tak dek limit
namakan satu benda yang anda suka yang terdapat dalam blog anda
header blog umi yg mengabadikan gmbr 3 putera tercayang dan tercinta
(3 wat masa skrg ni la hihihi)
tak lupe gak follower tercayang (^_*)
kata-kata ucapan utk blog anda
semoga entry2 yg umi karangkan ini 
yg umi abadikan di sini 
akan dibaca oleh anak2 umi yang tercinta
dpt menjadi satu diari utk mereka 
ingatan utk mereka ttg umi (^_^)

ok uols
happy blogging yeh

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join segmen Mak Dara ni yer... cumel2 putera2nya rasa mcm nak cubit aje pipi yang bongsu tu =)

Lulu Caldina said...

wah..terbaik :)

...sWeeT uMi... said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA sama2 mak dara...bleh tmbh kenalan blogger hehehe (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@Lulu Caldina kuikuikui (^_*)

PinKy MoMMa said...

alahai sweet je ;)
umi yg penyayang hehe..sentiasa ingatkan anak nya ;)

eppy blogging dear..

Redbloodsnow said...

rajin awak join segmen soal jawap ginie ek. kalau zie...super mls noks..hehe. so thumbs up utk awak cantik! :D

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa anak2 la nyawa hidup pengikat kasih kiter kan hihihi...tq momma (^_*)

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow yg senang2 umi join la...memana yg agak byk benda tu x dpt la nak wat hehehe..

hasrul hassan said...

Salam.
Mak Dara antara follower blog saya yang sangat aktif memberikan komen di BANGKU KOSONG.

Anggaplah ini sebagai satu token penghargaan kerana menyertai segmen sebegini oleh blogger.

Token: Follow This Blog

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat