Wednesday, June 29, 2011

KeRePeK

salam semua
jumpe lg kiter di alam maya ni 
kali ni di episod kerepek

ari tu otw balik dr morib/bagan lalang
nmpk signboard kerepek
tetiba tekak rase kepingin benda itew
so pegi kami ke destinasi berkenaan

ni 1st time beli kerepek kat banting
so tak tau la yg mana sedap
akhir nye kami ke Feez ni

harga yg dia jual murah la sbb beli harga kilang dia
so ni je kerepek yg umi amik beli kat dia
igt nk beli kerepek kacang dal tp abis stok la plak
so sesape ada info kilang kerepek yg best leh la share2 kat sini
mana la tau pas2 ni umi g sana lagi
bleh la singgah

so that the story for now
jumpe di episod entry yg lain la

happy blogging yeh
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 comments:

Ardini Humaira said...

hehe dni pun tatau gak ni :) best nye banyak kerepek kalo dapat ngap wat raya nanti :D

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira time2 raya ni mmg laku kan benda2 cam ni...

zaidah said...

biasanyer gie beli kat ayer hitam, batu pahat...

PinKy MoMMa said...

lebih laku kerepek dari kuih raya hehhe..
makan kerepek tak loya kan ;)

Redbloodsnow said...

wahh...nak sikit voley? hehe

...sWeeT uMi... said...

@zaidah ahhhh umi ada gak dgr kat area tu ada jual kerepek ni, murah2 lak tu, bleh la beli borong kan ihiksss

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa time raya kerepek ni la yg abis dulu dr biskut2 raya kan =)

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow jom pe lagi,nek Air Asia cepat then mendarat di Putrajaya hahahaha...

mysha said...

kAK, fM lupe la aDa satu kedAi tu kePek dia sedaP.. huRm lupa ingAtan jaP hehehe

Bionic women said...

org kata kat banting sana memang banyak kedai kerepak kan? tapi siyesly me memang x pernah gi area sana

Bionic women said...

umi..KSRS itu ialah kelab suri rumah sedunia..hehehe

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tu la byk yg sedap tp umi ni tak tau lak kedai yg mana satu huhuhu...mama, ooo itew rupe nye KSRS hehehe (^_^)

siti kektus said...

kerepek, kerepek~ hehe

kite suka kerepek pisang tanduk, sedap~ hehehe

...sWeeT uMi... said...

@siti kektus heheh sedap kan...mkn sampai tak igt lain....tup2 tgk dah abis kihkihkihkih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat