Tuesday, July 19, 2011

Best Nye Rencah Ni

 hai hai semua
bertemu kiter lg di alam maya ni tuk entry mkn2 jugak (^_^)
kali ni umi up entry pasal serbuk perencah ni
brand Bestari

rencah ni umi beli time ada jualan puspanita kat opis ari tu
ada sale...beli rencah tom yam + rencah black paper dapat free tupperware
pd mula nye nak beli yg tom yam je pastu
 terpengaruh plak ngan tupperware tu
so beli la dua rencah tu
dan dpt la tupperware tu
(eh byk lak tu tu tu )

ha ni la rencah nye
bg umi tak nyesal la beli ni sbb sgt sedap and mmg umi gune tuk masak
bkn sesaje beli (erkkk ada ke org beli tuk sesaje kuikuikui)

oh ya...beli ni dpt free kad resepi ni gak
balik umah umi try la buat mihun goreng tom yam 
(ngah kemaruk ngan mihun jenis ni huhuhu)
mmg menjadi la and rase nye ummmpphhh gitew

resepi yg dlm kad tu tak try lagi
insyallah akan try gak sbb umi tgk resepi nye senang2 je
 ok cam biase bile nak snap pic ada la model tak bergaji 
heheh kali ni irfan plak model nye
ari tu mood dia ok so leh la snap
asik2 mirul je kali ni bg chance tuk irfan lak kihkhikih
 antara resepi2 yg ada lam kad ni
- Tempe goreng berempah tom yam
- salad ayam perisa tom yam
- spagetti ayam lada hitam
- hot pot daging lada hitam
- ikan bersos lada hitam
- hot pot tom yam makanan laut
byk gak kan resepi nye
oh ya
rega tuk satu paket rm7.50
rase-rase 1st-1st yg umi nak try dr resepi ni ialah
spagetti ayam lada hitam
sbb cam lain dr yg biase hehehe

orait tu jek entry umi kali ni yg nak dikongsi


happy blogging ye
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

QiuT Mummy said...

wah umi cm best jer..mne nk crk perencah 2....

puteri said...

uiksss... bila pulak beli ddapat tupperware ni... bukan arituh akak beli satu jenis ye.. wah... advance....

mysha said...

rajin aKak nih maSAk sekARang..ekekeke

beSt akak ek bihUn tomyaM dier... muSTi tRy nih... hehehehe

Bionic women said...

salam umi...
kita ada guna tepung goreng ayam bestari ni sebab tertarik ngan kotak dia. hehe.
nnti leh ler try prencah tomyam dia, dah umi kata best..hehe



umi sila jenguk link nih:
http://violetgloves.blogspot.com/2011/07/pemenang-top-comentator-jun.html

zaidah said...

memang berbaloi ummi...siap ade resepi lagi tu...

...sWeeT uMi... said...

@QiuT Mummy yg umi beli ni kat jualan puspanita opis nye...try cr kat supermarket...rase nye ada je,cume may be terlepas pandang heheh kalu tak dek gak leh umi tlg beli kan... (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@puteri lorrr kan ari tu gk beli 2 dpt la tupperware ni...depan2 awk lg kn...mimpi eh (^_~)

...sWeeT uMi... said...

@mysha rajin x rajin la...dua hero tu ikut sedap tekak dia je time bile nk mkn,so umi nye ni kena standby ngan semua bhn yg senang tuk bersilat time oder dibuat kihkihkih...

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tepun tu pun best kn...senang nk gune...
pssttt tq mama sbb anjur kn kontest tu hihihi...tak sangka menang, alhamdulillah...t umi send detail ye (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@zaidah tu la berbaloi2...tak rugi hati pun sonang kihkiihkih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat