Monday, July 18, 2011

Kami Sefamily Ber-ice-ice

salam hari isnin semua
ari ni umi nak story pasal ice room ni
yang kat area bangi tu
ermmm rase nye dah ramai yg pernah g sini kan
umi je yg baru terhegeh2 baru nak pegi huhuhu

ari tu citer pasal ice rooom ni 
ada masuk kat rancangan majalah 3 (kalu tak silap)
en.papa pun ada nonton masa tu
so umi pe lagi ajak la en.papa tuk cube
kihkihkih xtually umi dah pernah g sini ngan kawan
ngan family lom lg
maka nye umi tau la area mana ice room kat bangi tu (^_^)
so smlm gigih la kitorg sefamily g sana (ermmmm tak dek la gigih mana pun)
yaaaa ni dia ice room kat bangi tu
pintu masuk dia comei sgt kihkihkih
(^_^)
sampai je kat sana, masuk dalam tak ramai org sgt
so leh la pilih seat mana yg suke
dah oder semua
masa tuk snap2 picas hehehe
irfan yg tukang camera
so ni la picas2 yg berjaya disnap
layanzzzzzzzzz
pilih seat belah dalam skit...ada la privacy hehehe
tgk irfan siap pose ngan menu lagi (",)
en.papa ni slalu kalu nak amik pic mesti nak pose cenggini
tak paham umi
irfan ngikut je kata en.papa
tp mirul idok nyeeee kihkihkih
amboi senyum aje mirul
ye la dapat mkn eskrem
ha ni pose yg irfan suh buat
ok tak kahkahkah
ooo ya lupe nak bg tau menu yg kitorg oder
yg pic bwh ni Smoked Chicken with Veggie Salad rega RM14.90
lagi dua menu kitorg oder eskrem jek
(igt kan irfan snap pic eskrem tu huhuhu rupe nye tak)
tapi tak pe ni menu nye
Peanut Snow Ice RM7.90
Tropica Mixed Fruit RM7.90
oder tak byk menu pun sbb kenyang
xtually kitorg ni br balik dr opis en.papa
dah sampai sana pekena bekfas nasi kat area sana jek
tu yg oder menu skit je tu
lagi pun tujuan g sana nak merasa eskrem nye je 

ok dah siap makan
time to balik umah 
komen dari en.papa
ermmm not bad la
lain kali leh la dtg lagi
irfan ngan mirul lak
tak abis2 dok ckp best2
nak ajak dtg lagi
kalu cam tu ok la ank2 skalian
nanti kite dtg lagi ek (^_^)

psstttt : 18-20 Julai ni umi tak online blog
so komen2 semua akan umi reply ari khamis ye (insyallah)
begitu gak ngan BW yeh...
(^_^)

Happy Blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

Cik Rose Cute said...

cam best jer...tempatnya...kaler hijau lagi...nak gi jugak la...

Fyda Rahim said...

akak.. nk gtaw ni tp jgn mrh ye.. hehehe...
bulan bile tah fyda n zach mkn kt iceroom kt bangi tu lah.. dlm mknan kite org ade anak lipas, tp bukan anak lipas yg kecik.. yang sdahana besar.. start dr situ mmg kite org x gi mkn da kt iceroom bangi.. tp mgkin time tu je la kot ade.. harap mse akak gi tu mmg keadaan dapur drg bersih..

GnieSyazni SSC said...

hehe makan tu yang best tu =)

lieyalatif said...

aduh kak...terbayang2 peanut icecrem ice room tu...sedap kan kak...peberet lieya gak tu....adik lieya yg uitm ade kat umah tu, leh laa ajak gi sini nanti..seb baik akak buat entry ni, teringat leh bawak die nanti heheehehe...

suke pose anak2 bapaknye tu...sempoi ekekekekeek

Bionic women said...

kat kota damansara ada sebijik ice room ni..
dah berkali2 nak pergi tapi time gi kota damansara mesti ada hal yg mengelakkan kami dari masuk situ, dhiya tido ler, dah kenyang ler, macam2 ler..huhuhu

...sWeeT uMi... said...

@Cik Rose Cute pergi la...best tmpt ni..mata pun sejuk je dok pandang warna ijau tu kuiukuiukui

...sWeeT uMi... said...

@Fyda Rahim alamak...ye ke, tp don wory fyda, time akk g ni akk dok dekat ngan dapur dia so ada gak la jeling2 tgk kat dlm tu, kompem bersih hehehe...tq yeh sbb bg tau.. (",)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC best sgt sbb sedap kan kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@lieyalatif sama la kiter kihkihkih..ha pe lagi harus ajak pegi sana yeh...enjoy yeh... (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women ala mama....alasan tu mmg slalu ada kan..tak pe pasni mintak2 hajat mama tu tercapai nak merase eskrem ni (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat