Friday, July 8, 2011

Free!!Free!! (^_~)

salam ari jumaat semua...
ari ni last day keje tuk minggu ni
esok dah cuti leh la rehat2 kan badan

hurmmm tu intro je
entry ni sebenarnye nak citer pasal McD
sape penggemar fanatik McD sila angkat keyboard
muahahahhaha
acah je
FYI ni ada coupon McD
buy 1 free 1
so sesape nak merasa coupon ni
just print je coupon ni

itu aje update ari ni...
t kalu ada lg umi kasi tau ek

happy blogging yeh
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

PinKy MoMMa said...

menarik kan tapi tak leh nak makan slalu ni mi..
walaupun sedap hukhukhuk..ku tahan jebat! ;D

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa mmg sedap tp btul la tu tak leh mkn slalu, tp momma dlm pd tak leh mkn slalu tu kenkadang slalu gak hihihi...cemana tu huhuhu

ikiqzana said...

bagus ni.. mmg la suker makan mcD. Harus g terjah..

...sWeeT uMi... said...

@ikiqzana , umi kalu dpt ni mmg luper pasal diet, suke mkn nye pasal hehehe...terjah jgn x terjah ek (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat