Thursday, July 14, 2011

Kacak Dah Maju ke Depan (^_^)

salam tengahri semua
ni nak kongsi video pasal dak kacak ni hehehe
kacak ni dah maju ke depan dah tau hehehe
suke nye umi
so jom layan video-video ni



mode : suke nye kihkihkih...
tapi abg2 dia lg suke (^_^)
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

Bionic women said...

pasni dah bboleh main kejar2 ngan abang..hehe
seronokkan tengok perkembangan anak

zaidah said...

tak lama lagi dah laju dah tu...

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tu la mama, sonok sgt sib baik ingt nak record kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@zaidah tu la...nmpk gigih dok asah muscle ni kuikuikui

lieyalatif said...

alah takleh tgk video kat opis ni...shayer dah takde bband lagi...dah terminate sebab lembab sgt sob sob sob

GnieSyazni SSC said...

tak lama lagi uminye dah tak boleh rileks la..semua die nak capai kang..tapi happy =)

...sWeeT uMi... said...

@lieyalatif ala plak dah....ermm tgk kat FB je la, akak ada upload kat situ gak kihkihkih (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC tu la pasal...mmg kejap2 g check takut gak ntah memana dia pegi kihkihkih

PinKy MoMMa said...

abg yg suka sangat ni hehehe :)
go baby kacak !

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa mmg pun abg2 yg lebih xcited, siap ckp cpt la bb besar nk men bola sesama kihkihkih...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat