Wednesday, August 10, 2011

Auwww So Seksi

salam readers tercayang
dah lama rase nye tak citer pasal dak kacak ni
so ari ni meh baca citer pasal dia ye

ari khamis ari tu bw dia g follow up kat klinik
appointment kul 2 ptg
cam bese memula ukur tinggi, lilit kepala ngan berat
huhuhu berat kacak ni nek skit je
ari tu 6.2kg...now 6.5kg je
hurmmmm tapi nurse kata BMI dia ok

jom layan picas dak kacak ni lak
pic kali ni seksi skit
tak berbaju gitew hikhikhik
tuk 5 bulan dak kacak ni kena la cucuk
nangis kejap je
ok la tu kan
cayang diaaaaa muuahhhh
progress dia skrg
pantang letak terus menyulur 
ikut suke dia la nak ke mana
pendek kata semua penjuru umah dia dah servey
ligat yg amat...lasak kata pengasuh nye
(^_^)
oh ya...bln lepas lagi dia dah ada gigi
awal bulan 7 ari tu
now dah ada 2 btg gigi dah
kalu dok nyusu tu leh rase gg dia tu
pernah sekali tu dia gigit.....adoiii sakit dooooo
skrg ni dah pandai angkat vontot dah
style merangkak tu dah ada
slalu kalu dia wat cam tu perasaan risau tu ada
bkn pe takut dia tersembam ke depan
huhuhuhuuhu
nk pakai baju/pampers pun susah skrg
asik2 nk pusing
kena bg menan bg dia dok diam
tu pun kejap je la

ok la tu je citer pasal nawfal

happy blogging uols
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 comments:

Fyda Rahim said...

alololo mmg kacak, ensem bergaya n seksi gtu.. hehe.. name die nawfal? ouhhh sy sgt suke nme nawfal ni k.naemah.. tp ejaan lain la..hehe..

lieyalatif said...

wah dah nampak debab la kak....cute!!...siap laa nawfal jadi mop kat umah yeak....abis lantai umah disapunye yeak heheeheh...

e'eh dah ade gigi....mau sakit bile nenenkandie ni....risau kalo die gigit...perit woooo ekeekekekek

PinKy MoMMa said...

alorlorlor dak kacak dah nak mengaktifkan dirinya :)
biasa la hero kan yang..

adik rifqy pun sama nak pakai diaper yg paling susah skali..nak bangun2..mcm nak berperang mamanyer hahaha..

cepat membesar bagai juara ye baby kacak :)

...sWeeT uMi... said...

Fyda Rahim, ejaan lain tp makna nye sama kan (^_^)...cekci ckit ank umi ni kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, dlm gmbr nmpk cam debak tp hakikat nye idok...kecik je hihihihi...skrg ni mmg ari2 dia yg mop lantai umah tu, dah nek seri nye pun kahkahkah...nenen mmh perit tp redha huhuhu...

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,slalu perang mandi ngan umi nye ni hihihi...membesar bagai johan (^_^)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye budak kacak..dh ada 2btg gigi..Klu menggigit mesti sakit tu.. ;)

Anum said...

comelnya dia

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, tang sakit tu mmg tak leh tahan huhuhu..tggu dia ada gigi atas mesti lagi nangis huhuhu

...sWeeT uMi... said...

Anum (^_^)

GnieSyazni said...

Naufal bambam..geram..meh acik gnie nk cubit pipi sket.. =)

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, semua dah geram nak cubit dia...cemana tu hihkhihkhihk

zOeY zAu YaH said...

seksi kemain haha..comel je dia..

ikiqzana said...

nawfal dah 5 bulan sekejab jer dah merangkak dan tumbuh gigi. berat pon semangat jugak.. so cute nawfal ni.

Ardini Humaira said...

hehe nanges dah dia ololoo

...sWeeT uMi... said...

zOeY zAu YaH, kali ni seksi skit..saje nak bg nmpk len hahaha

...sWeeT uMi... said...

ikiqzana,dlm pic nmpk cam semangat tp sebenar idok sgt...tuan nye kecik je (",)

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, nangis nak mintak susu tu,umi saje nyakat bg lambat2 sbb nak snap pic gigi dia hehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat