Tuesday, August 9, 2011

Suke Nye

salam semua
hurmmm cam dah tak dek modal lak nak update blog huhuhu
tapi tak pe lah
kali ni nak citer pasal crazy fun craft ni

kalu tak silap umi bulan lepas kot umi oder bendalah ni
saje suka suki oder
lagi pun comei2 design nye
owner craft ni adalah opismate umi
(^_^)

nak tau pe yg umi oder ngan diorg ni
tadaaaaaaaaaaaaaaaa
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
casing tuk handfon
umi mintak diorg design kan binatang bee ni
and kombinasi warna kuning hitam
(^_^)
satu lg adalah bantal hehhee
meriah tul ngan binatang2 bee ni
to elly and kak siti thnks a lot
t ada masa saya nak oder lagi kihkihkih

tu je la kot story kali ni
umi rase cam mood blogging dah ke laut huhuu
nmpk gaya nye nak kena seru mood soh dtg kuikuikui

anyway happy fasting
and
happy blogging uols


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 comments:

PinKy MoMMa said...

umi nape dah kelaut..meh nak seruuuuu :)

comelnye bantal itu mi..umi mmg minat kan bee and lady bird..kawaii!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye casing tu..kombinasi warna yg sgt menarik..bantal tu pun comel.. ;)

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,sbb puasa kot terkejar2 kihkihkih...tlg seru momma kuikuikui...pandai momma, mmg umi suke dua binatang tu, comeiiii hehehee

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, comei kan...tmbh lg mmg binatang2 tu dah sedia comei kihkihkih

Anum said...

cutenya
anum suka

Shima Md. Zahar said...

warghh cantikk..cantikk .. oo eli dgn kak siti ker yang buat.. cantikk cantikk

lieyalatif said...

e'eh comel la kak...akak minat bee yeak...lieya suke rame2...akak lak suke bee...comel2 ekekeekek....

alah kak, takkan tade idea dah...amik gambar hensem boy nawfal tu byk2...tak puas tgk die tauuu...

GnieSyazni said...

Comel casing tu =)

samala kite..mood dah ke laut..huu

...sWeeT uMi... said...

Anum, comei kan hihihi (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Shima Md. Zahar, diorg la yg wat...support bis diorg hehehe...

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, aahh minat binatang ni, satu lg ladybird, cute ajek...ari ni je kot mood ke laut, pasni idak lg kot sbb dah ado brita gumbir hehehehe (^_^)

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, ala sama ke...jom kiter pakat2 cr mood balik...

eiyzniey said...

cutenyeee

azam said...

wah cantik.....salam singgah kenalan...follow²

kakyong said...

cantik bantal merah tu...berseri2...

zOeY zAu YaH said...

comel =)

...sWeeT uMi... said...

eiyzniey, tq tq hehehe (^_^)

...sWeeT uMi... said...

azam, thnks for singgah sini and thnks again for follower (^_^)

...sWeeT uMi... said...

kakyong, kalu merah berseri aje kan kak...suke2 (",)

...sWeeT uMi... said...

zOeY zAu YaH, comei cam tuan nye kah kihkihkih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat