Thursday, August 18, 2011

Dapat hadiah Mesti La Suka Kan

salam pagi khamis ye
opss terlewat plak entry kali ni heheheh
bz dok menconteng mata kahkahkah

ok ok ni citer yg umi nak up kali ni
smlm petang balik umah nmpk kat pos box ada surat
bila tgk nama umi rupe nye
and opkos la tuk umi kan hahahahaa

ni la surat nye
 dari Loreal
ooo br umi igt ari tu ada isi lam FB pasal ni
bile jawab survey diorg dpt la gift ni 
suka suka...ye la sape tak suke bila dpt hadiah kan
 nak tau dpt pe
jeng 
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
jeng 
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
jeng
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
ni dia
dapat lipgloss brand maybeline
mmg umi guna brand ni pun tuk bibir ni 
best sgt bile guna dia
bibir tak kering lagi 
(^_^)

ok la uols
tu je entry kali ni
pasni nak citer pe lg yeh
hurmmm tggu je la

bye bye

happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhhh bestttttnyer mi :)
nak juga hukhukhuk

Anum said...

tahniah2

lieyalatif said...

wah best2....murah rezeki akak....best tak kak pakai yg ni...lieya biase pakai yg lip ice tu...tak yah pakai lipstik pun....die ikut darah kite, die akan merah sendiri...heheeheh...kalo yg ni okey, leh cube plaks....

Redbloodsnow said...

wahhh....dpt free, dan dan lg hadiah. semua org suka giler kan..hehe

Rose Emely said...

bestnyer...
tak hajak pun join...kalo tak leh dpt jugak. huhuhu

wanie said...

wah bestnye nye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye..
Maybeline tu.. ^_^

GnieSyazni said...

hehe..best best

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, eh eh bkn momma pun ada isi jugak ke, umi follow je ni hehehehe

...sWeeT uMi... said...

Anum, tq tq happy je bile dpt kan ihikssss

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, best pakai dia...kekadang tu akk pun pakai gak yg lipice tu, kire gilir2 la ikut yg mana ada time beli tu hehheee

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow, tu la...happy ni sbb dah tambah koleksi nye kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

Rose Emely, alalalala...jgn majuk plak, t kalu ada akk tag kamo yeh (^_^)

...sWeeT uMi... said...

wanie, best sgt, tmbh lg dpt yg kiter slalu guna kan (^_^)

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA,tu la pasal, Maybeline kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, best smpai senyum ke telinga nih hihihihi

ikiqzana said...

suker jugak pakai lipgloss masa dlm pantang coz bibir asyik kering jer.

rezeki tu umi bole pakai raya ni.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat