Friday, August 19, 2011

Stim Plak

salam and halo2 readers cayang ekekekke
ari ni makin lambat lak entry nye yeh
kihkihkih

ok ok kali ni lari dari entry biasa2 yang umi wat
ari ni nak citer pasal menu
menu ni umi wat ari mggu lepas...dah tak ingat ari pe
sbb dok peram lam draf lama sgt kuikuikui (ampunnnnnnnnnnnnnn (^_^)

nak tau umi masak pe
ringkas and marveles sedap
tambah lg ni direquest dr en.papa cayang
jom tgk pe menu umi ni
**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**
Ikan Siakap Stim
resepi nye umi bantai masuk je pe yg lintas kat kepala ni
alhamdulillah jadik
(^_^)
tgk plak isi dalam tu
ada kubis bunga, bawang besar, daun limau, halia, asam gelugor
sekor ikan ni abis dimkn time bukak puasa tu jugak
laku btul umi masak kihkihkih
sampaikan irfan ngan mirul request nak ikan masak cam tu lagi
ye la air tgn umi semesti nye sedap kan
(^_^)

pssttt, korang bukak puasa menu apa ari ni...kongsi kongsi laaaaa
umi dah buntu tak tau nk mkn/masak pe ari ni

nota kaki : smlm irfan tnya bile dia nak sambut besday, so dgn jujurnya umi jawab ari isnin depan besday dia and umi akan cuba wat kek sebijik special tuk dia (^_^)...demi mu anak ku rela.....
(tetiba plak ada nota kaki ari ni hehehehe)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

PinKy MoMMa said...

menu ni nak buat ari sabtu ni mi :)
ni encit papa tgh siang di dapur huhu..

Anum said...

bestnya
lapar dah anum tgk

lieyalatif said...

wah kak..rajin berstim2 bagai hah heheehehe.....sedap2.....betul tu kak, air tangan mak tetap dihati anak2 even masak telo goreng jek pun heheeheehe....ape lagi kak, anak dah request lagi tu....kene laa masak lagi nie heeheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye ikan stim..
nk cuBa buat gak lah nnt.. ;)

ikiqzana said...

ikan siakap stim mmg ler fav kami sekeluarga.. sedap kan.

bila baca umi nak wat kek tuk irfan.. zana ingat pon nak wat jugak la tuk iqbal coz besok ari jadi die..

CIK JATT said...

rajinnya umi. baru jer last week saya makan ikan siakap stim gak, mak sedara buat.
hari ni kitorang bukak puasa makan ayam percik jer. beli kat param:)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat