Monday, August 22, 2011

Istimewa Untuk mu Anakku Irfan...Selamat Hari Lahir

salam ari isnin 
ari ni dah terasa cam tak sabar dah nak balik kg 
ye la last balik kg ari tu pun bln 3 masa pantang ari tu huhhuhu

ok ok tggl kan dulu mood balik kg tu
now umi nak citer pasal besday boy ni dulu
oh ye ari ni merupakan hari lahir ank sulung umi 
si irfan tu...dah 6 tahun dah dia (^_*)
kejap je dah besar ank umi ni

entry sblm ni umi ada citer pasal dia request nak kek for besday dia
so smlm gigih la umi kat dapur dok wat kek tuk dia
demi mu ku rela anakku kihkihkih

umi beli adunan kek coklat yg dah siap bancuh
kek coklat ni nak masak dia just kena kukus je
beli tepung kek ni pun ngan opismate umi hehehe

dalam pek tu ada label tuk A, B dan C

bancuh ikut sukatan yg dinyatakan kat panduan yg dia sertakan
see dah jadi hehehe
tggl nak letak toping jew

tadaaaaaaaaaaa
ni dah siap 100% da
warna-warni ngan coklat urai gitew hikhikhik

ha ni la besday boy tu
si Amer Irfan
genap dah 6 tahun dia tahun ni

suka nye dia dpt kek ni
hasil buatan tgn umi hehhee
mekasih umi
tu la slalu nye ucapan yg dia tuturkan 
pandai amik ati umi nih 
(^_^)

 umi doakan semoga irfan ank umi ni dikurniakan kesihatan yang baik, 
murah rezeki, pandai dalam segala nye, menjadi anak yg soleh dunia dan akhirat
last don noty2 sgt abg yeh, pening kepala umi hehheehe
amin...amin.....

 FYI...sebijik kek ni dia dok bahagi2 kan kat kenkwn dia area umah ni
kire nye 1/2 tu dia bg kenkwn dia rase
1/2 lg abis dimkn berkongsi ngan amirul adik nye 
yg hantu kek ekekekeke

ok la uols
happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

sHeeMa DeaN said...

happy birthday irfan... dah besarrr.. ghuper pun dah cam anak bujang.. ramai awek nieee.. kikiki..

senang kan beli tepung mcm nie.. aku pun pernah try beli.. sangat berbaloi.. sedap pun sedapp

Dalin said...

waahh!! Happy bday hensem boy!! sedap nye kek tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day irfan..Moga menjadi anak yg soleh & bijak.. ^_^

lieyalatif said...

oooo hari lahir si ensem ni rupenye....hepi besdei irfan...semoga menjadi anak yg sihat, bijak dan soleh....

kemain hepi dpt kek hasil tangan uminyer....sedap tu nampak!!~

...sWeeT uMi... said...

sHeeMa DeaN,tu la senang je kalu beli tepung tu...pasni nak oder lg tuk wat raya kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

Dalin, tq...kek tu seyes umi ckp mmg sedap...tmbh lg senang je nak wat nye hehehe

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, tq...mudah-mudahan cam tu la...amin (",)

Anum said...

happy b'day

mysha said...

ePy beSDay iRfan.... jGN nottY2 tAW.. hekhekhek

teRBaekla kak kek tu..seDAP kan..!!!

kAK, kiRa hebAtla diorg leh habiSKan separuh kek tu..mmG hantu kek betol tu

Diana @ bilakukatacinta said...

nampak cam best jek..kena try ni? ready made mcm ni ..mcm pernah kulihat..tp tak igt kat mana?...teringin nak carik..kat mane ye?

ikiqzana said...

hapi besday irfan.. bertuah irfan umi buatkn kek hari jadi irfan.. mesti sedap..

semoga irfan menjadi ank yg menyenangkan hati ibu bapa.. amin.

cho zila said...

hepi besday untuk irfan... akak nak gak buat gitu besday anak tapi belum tertunai lagi.. buat kek dengan tangan sendiri mesti feel dia lain sikitkan...
semoga irfan menjadi anak soleh kesayangan ibu dan ayah... menjadi contoh teladan masyarakat ....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat