Friday, August 5, 2011

Suke Nye Dia Dapat Otomen

salam pagi semua
wow ari ni lambat skit entry nye kihkihkih
tak sempat auto maaaaa
(^_^)

ok ni nak citer pasal mirul
ari jumaat lepas (29 Julai 2011)
pagi tu ujan lebat sgt kan so umi tak bw kete la
mintak en.papa antar kan
cam bese la kalu en. papa antar
dah tentu balik lmbt kan hehehe

ngah keboringan tu dok kebek2 beg skolah mirul
so ternmpk la bendalah ni
ada adiah rupe nye lam beg tu
heheheh suke yg amat mirul ni
kata nye cikgu dia yg bg
maybe tuk umur 4 tahun kot yg dpt adiah ni
ye lah ni thn last diorg kat taska tu
lagi pun bile umi tnya member lain yg ank bkn 4 thn
diorg tak dek lak dpt adiah

nah tgk muka happy mirul dpt adiah ni
x nyempat balik umah
nak bukak kat situ gak adiah nye
so tadaaaaaaa
ni la adiah nye
tmbh la koleksi otomen dia
dah bukak terus la men
ye la sambil2 tggu en.papa
ermmm sape tau ni otomen ape
umi tak pro sgt bab-bab nama otomen ni hehehe
oh ye bile jam dah kul 6 ptg
umi call la en.papa tnya kat mana
nak tau pe jwb dia
'kat PICC, nape'
huhuhuhu dia lupe nak amik umi ngan mirul loooooooo
ye la bese kan umi drive kan
apa da papa ni...
x pepasal wifey kamo tggu lama
tmbh lg 30 minit
sbb alang2 dah nak sampai umah tu
en.papa amik la irfan dulu huhuhu

moral of the story
sblm balik bg notis peringatan dulu kat en.papa
(^_^)

ok uols
happy fasting
&
happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 comments:

PinKy MoMMa said...

alamak kite pun tak pndai nama atomen ni mi :)
abg long mungkin tau..smua pun nak atomen..budak lelaki kan mi..

teringin nye nak beli barbie huhuhu..
bila masa tu nak tiba :)

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, tu la kan, ank2 je yg tau nama2 ni...kiter ni mn layan benda tu kihkikhih...pasal barbie tu umi pun teringin ..,.bile la rezki kiter kan momma (",)

Fyda Rahim said...

otomen dyna? otomen nexus? otomen k'mos? otomen tiga? otomen mebuis? ishh byk lg la otomen ni.. hahaha.. berkat duk lyn jgk dgn anak buah gini la kak... hehe.. cumil anak akak .. ishh grm

Anum said...

sukanya dia ek

...sWeeT uMi... said...

Fyda Rahim, wah caya lah...byk gak nama otomen yg tau tu hehehe..mmg berkat btul la..ni mesti ank2 buah sayang lebey kat fyda kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

Anum, dpt otomen mmg suke memanjang je la hehehe...tmbh koleksi (^_^)

lieyalatif said...

wah bestnye kak dpt otomen...mau balik berebut ngan abangnye tu ekekeek...seb baik nawfal tak reti ma in lagi, kalo tak sure rebut gak tu eheeheheehh....

kak oi, tang telupe tu aku gelak tu...bertuah laki ko kak eheheehehe

GnieSyazni said...

sukenye die dpt otomen =)

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif,mmg berebut la gaya nye...nawfal tggu besar skit pastu ikut join rebut2 tu huhuhu...pasni mmg kepala akk pening je kahkhakha

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, suka sgt sampai tak nyempat balik umah, terus men kat situ hehhehe

Dalin said...

alololo.. eksaitednye dgn otomen.. boleh buat peneman sambil2 tunggu papa dia kan...

Ardini Humaira said...

dni dulu suka gak dapat mainan otomeng hehehe :D

Redbloodsnow said...

HEHE...mesti lah dia happy, umi. psstt...baru perasan muka dia ala² anak buah dillh taw.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat