Friday, September 30, 2011

Haipppp...Kan Dah Kantoi

salam semua
di ari jumaat ni umi nak up entry pasal nawfal
hehehehe

sejak dia dah laju merangkak ni
jenuh la nak kena alert aje kat mana dia berada
kalu dok dapur masak tu, mesti dok tnya2 irfan adik mana
sib baik ada irfan leh tolong2 tgk kan adik nye
bila umi jerit tnya kat mana adik
mula la irfan jawab kat mana kat mana hehehe
bagus kan dia


pernah skali tu umi dok dapur dok basuh pinggan
sebelum start basuh tu umi dah tgk nawfal asik je dok kat depan tv 
dok main2 sorang2
then tak sampai seminit kot bila umi tolak belakang
adussss dia dah ada kat dapur
tersengih2 muka nye hhuhhuhuhu...suke kot dapat sampai dapur ekekekek
pastu terus umi jerit panggit irfan suh amik adik
irfan apa lagi terus terkejut dah marah2 adik sbb cepat sgt sampai dapur hahahah
slalu ayat yg irfan kuarkan bile terkejut adik dok dapur ialah
Ya Allah.....adikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
(^__^)


ni cer tgk pic ni
agak-agak la kan apa la yg dia nak wat tu
time ni kat dalam bilik ni

opssss.....
dah tau da dia nak wat pe
oooo tu keje dia yeh
nak sepahkan barang la tu
pantang ada benda yg letak kat bawah2 ni
mesti nak capai amik main huhuhuhuu

haaa cer tgk dah dapat pun barang yg dia nak tu
ni kes dia tak perasan kot umi ada kat belakang dia hahahahaha

 opsss!!!! kantoi sudahhhhh
terkejut dia bile umi cakap Haipppppp
terus toleh belakang cari suara sape kah itew hahahaha

tgk tu siap bg posing baik lagi
amboi amboi kecik2 dah pandai pose yeh (^__^)
beza kan muka nye yg kat atas ngan bawah ni hehehe
satu muka terkejut...satu lg muka suke hahahahha
tgk la tu lutut pun dah merah2 
merangkak nye pasal (",)

 tu la kisah nye kali ini
tu belum lg masuk citer bab dia dok diri2 pegang kerusi
yg tu dah byk kali dok terjerit-jerit kat irfan suh jaga adik hahahah
ok la nanti ada citer pasal nawfal ni umi up kat sini lg yeh

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

missbby said...

budak dah pandai tiarap..biasalah, panjang langkah kan..

@chik said...

hahaha.....comel je tgk...

...sWeeT uMi... said...

missbby, tu la kan...stage ni mmg penat nak kena monitor kat mana dia ada kan hehehehe

...sWeeT uMi... said...

@chik, hehehe..kecik-kecik dah pandai pose kahkahakah...ikut sape la tu kan (^__^)

siti kektus said...

comel. hehehe
tu baru merangkak kak. kalau dah reti berjalan nanti lagilah laju dia berlari. hehe :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nawfal nk tlg ummi kemas rumah tu.. ;)

...sWeeT uMi... said...

siti kektus, tu la...time tu mmg tak dek istilah rehat tuk umi ni dahhhh hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat