Thursday, September 29, 2011

Syiokkkkk Sangat La tu ihikssss

salam semua
ari ni br nak update blog 
hehehe ya ampunnnnnn

ari ni citer pasal irfan
jarang sgt kan umi wat entry pasal dia
cian dia huhuhuhu

mggu lepas ari jumaat umi balik kg sbb MIL tak sihat
bleh plak time nak tolak balik tu otw nak g amik nawfal, pengasuh dia kata dia demam
adoiiiiiii.................sib baik ada ubat demam
pas amik dia terus bg mkn ubat demam
alhamdulillah sihat dah dia
pastu ari sabtu tu giliran irfan lak demam
(ada lak giliran tuk demam yeh hehehe)
badan dia kejap panas kejap ok
risau plak
umi sefamily tolak balik putrajaya ari ahad petang tu lepas asar
time tu irfan still demam
so ari isnin bw g klinik tuk check lagi irfan tu
rupe nye tonsil dia bengkak...hurmmm patut la demam tak baik2
so doc bg la ubat antiobiotik ngan demam
time check tu suhu dia dah 38...terus kena masuk ubat vontot huhuhu

ari isnin mmg dah apply cuti
selasa umi sambung cuti jaga irfan
then ari rabu en.papa lak yg cuti
turn jaga irfan
time tu irfan mmg suke laaaaaaaaaa

ha ni la dia pic budak yg demam tu

demam dia dah baik daaa...just continue antibiotik bg abis
dok ngan en.papa kat umah mmg best la dia
sbb en.papa rajin kuar g kedai/jenjalan hahahaha

so maka nye demam dah ok dia ajak la en.papa g jalan kedai
kata nye nak jalan-jalan
so en.papa bw la ke alamanda ajok
hurmmmmmm dah ke alamanda mmg dia dah ada benda yg dia aim tuk en. papa beli
nak tau beli apa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
scooter
ari tu dia nak suh en.papa beli dah tp umi ada gak time tu
so tak jadi la beli bile umi kata NO hahahhaha

excited dia dpt beli scooter tu
patut la dia beria call umi kat opis ajak lunch
masuk je lam kete tersengih2 dia kat umi
then dia mintak en.papa citer kat umi dia beli apa
time tu umi cam dah bleh agak daaaaaaaaaa
(^__^)

tak nyempat sampai umah 
kat kedai (medan selera presint 16) tu gak dia nak main

picas pose ngan scooter baru 
ahahahahahaha


tu la kisah irfan yg syiokkkk sgt dapat scooter
sib baik ngan en.papa...kalu ngan umi No je la hahahaha

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 comments:

Rose Emely said...

wah...lepas ni rajin laa ke taman2 test scooter. hiks

LYAfrina said...

hu3,, skarang musim panas+hujan.. lya ni pon selsema+batuk x baik2 lagi...

bestla merempit dgn scooter baru

missbby said...

Nasib takde mama kan..nampak ensen anak u ngan scooter tu..:)

lieyalatif said...

kikiki...same laa kite kak oiii....kite manjang ckp noooooooooooooo......tapi kalo ngan papa sume dpt.....sabo jek laaaa....

kak, mia pun ade scooter ni..sebijik sejiban hah.....kelako tgk girl main...kalo boy okey la kot...tapi dah bising nak ari tu...tu yg belikan....he he he

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

garang tul umi dia. asyek No aje.hihihi~

♥MiZz-siHa♥ said...

ubat demam tu umi...hehehe

mas saari said...

samalah ngan anak Mas, kalau ngan abah dia macam2 boleh dapat! tapi kalau ngan Mas tengok barang gak, kalau perlu belilah tapi kalau tak perlu jangan harap nak dapat! heheheheee

...sWeeT uMi... said...

Rose Emely, mmg pun...pasni mmg slalu ilang dr umah la hahahhaa...main sampai letih br nmpk dia kat umah huhuhuhu

...sWeeT uMi... said...

LYAfrina,tu la..dah start musim demam2 ni...kena lebih jaga2 tuk budak2 tu huhhuu...dia kalu main scooter tu tak mkn pun tak pe wakakakaka

...sWeeT uMi... said...

missbby, mmg sgt nasib baik...tak pe la rezeki dia dpt scooter ari tu heheheh...

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, dia mmg salah sorang kena NO...kena control heheheh...lah takat scooter tu tak kisah la laki ke pompuan ke main...bantai ajek heheheh

...sWeeT uMi... said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid, harus ada that word hehehehe....kalu tak abisssss (",)

...sWeeT uMi... said...

♥MiZz-siHa♥ tu la...skrg dah ok dah...tak terjelepek lagi dah hehehehe

...sWeeT uMi... said...

mas saari, majoriti cam byk mak yg main kan peranan tuk control budak2 beli brg kan...mom's power ekekekeke

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat