Monday, October 3, 2011

Buat Apa Tu Haaaaaa!!!

salam manis tuk semua readers hehehe
ari ni stort bout nawfal dak kacak lagi
hahahaha...ada je story pasal dia ye
layan kan je la yehhhhhh

ari sabtu petang, tinggal umi berdua je ngan dia
abg2 nye ngan en.papa pegi swimming2 kat prseint 6
maka nye jadi la entry pasal ni

hahah ini la budak yg nak distory kan tu
nak tau pe dia buat???
hehehehe.......projek baik nye

muka sblm projek kihkihkih

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
ni la projek nye
time umi snap pic ni dah byk kali umi dok marah dia
jgn wat cam tu
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
dia tak layan huhuhuhu
syokkkkkkk sgt la tu
dua2 tgn lak tu
ni sambil2 dia tgk tv ni

wat muka kesian jap
pastu dia smbg balik aktiviti td

close up skit
agak nye dia dok main2 gigi belas atas nye tu kot
abis basah tgn tu
dok pulun masuk mulut


layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tgk dah senyum da
senyum kejap je tu nak amik hati umi kot hahahaha

pose muka sedih sbb kena marah ngan umi
marah sokmo umi ni kan wakakakkaa

pic ni mmg tak leh tahan
hahahahaha
(^__^)

pastu kan bile dah lama sgt dok cenggitu
umi duduk kan dia
then bg botol susu
terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aman je petang tu kihkihkih

happy blogging ye
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhh feeling habis nih hehehe..comel sangat muka dia :)
rasa aper tu dik? eskrem eh?

rifqy masa kecik pun camni gak mi..kena stand by tuala nak lap tangan sampai masam masam baunyer hehehe

lieyalatif said...

ermmmm budak dpt kaki niiii mmg eksen kak imah...tak mo dah duduk...nak diri manjang...tgk tv pun nak diri jek hah ekekeekek...kuat tulang nawfal ni kak....kejap dah diri dah...belum setahun esok ni dah berjalan dah budak ensem sorang nie...tgk le kak....

Anum said...

comelnya dia

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti gigi dia tgh gatal tu..hehe..comel jer.. ^_^

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat