Wednesday, October 5, 2011

oummmmmm best

salam cayang-cayang readers semua
ari nilambat skit wat entry
maklum la umi br balik dr klinik
bawa dak kecik tu sbb dah selsema ngan batuk

ok entry ari ni pasal makan-makan gak hehehe
jom tgk pic ni
yuppp so so marvelessssss
sape tak kenal apakah ini (^__^)
ini la tapai beras

umi dapat ni time balik kg ari tu
singgah kat umah BIL kat kuala krai
time tu still lg musim raya kan
tgk kan dapur nye ada tapai beras ni
aummmmm...teringin la plak
nak terus makan kat situ takut perut meragam lam kete
ye la perjalanan jauh kan

so kesudahan nye mintak la skit ngan dia heheheh
nah amik nko sebekas ni dia bagi
tqvm hehehehe (^__^)

ni la isi nye
sangat sedap okeh
makan time sejuk2 baru kuar peti ais
ekekekekeke
tapi lepas makan ni make sure minum air kosong banyak2
kalau tak menjawab la kalu dok batuk sakit tekak

so ada sape-sape yg terliur nengok tapai beras ni
mintak ampun mintak maaf ye hehehehehe

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

PinKy MoMMa said...

org kata nak buat tapai ni cerewet..banyak pantang nyer kan mi hehe..

siti kektus said...

tapai beras? err. tak pernak makan pulak kak.

kalau tapai pulut kite suka lah. hehehe


ke, akak cakap beras pulut sebenarnya? konpius sudah. :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tapai ye..tak pernah mkn lg..tp lily mmg tak mkn tapailah..^_^

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat