Thursday, October 6, 2011

Kena Kurung Ke??

salam semua
ari ni nak citer pasal dak kecik
kali ni versi black and white
tak pernah lak umi wat pic black and white ni
cantek rupe nye hehehehe

cer tgk muka budak kecik ni
agak-agak korang apa la yg dia nak wat tu

dah berdiri dahhh
tapi kannnnnnnnnnnnnnnnn
dia tgk apa tu
kusyuk je tu


cam muka nak nagis je ni
pesal sayang
hidung tu bile la nak kering dari hingus2 tu
rimas lak umi nengok nye

close up skit
see hingus tu huhuhuhu
sape ada petua nak baikkan selsema ni
cian dak kecik ni.....tak selesa hidung dia tu

haaa dah dpt jawapannya
dia dok nengok en.papa basuh kete umi
tu mesti mintak nak kuar gak tu
opsss sorry sayang...tak leh kuar ye
dok kat situ je yeh....(^__^)

mirul nak enterprem skali 
kalu pagi weekend dua org hero ni je slalu ada kat umah
hero sulung umi dah kuar jumpa kawan...main-main
maklum la dia dah byk kawan area umah skrg ni
panjang langkah la lalalalalala
sib baik en.papa tau port dia kat mana
senang skit nak jejak  hahahahaha



hahaha last pic
nawfal mata bolatttttt
(^__^)

happy blogging

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

lieyalatif said...

hitam putih kehidupan gitu tema akak kali ni yeak ekekeke....

alahai nawfal merenung ke luar tu sure tak sabar2 nak gi jalan2 ar tu kak he he he....

Anum said...

comel dan cute

PinKy MoMMa said...

dah berdiriiii dah dia :) yeayyy!
umi ni petua dulu dulu lar..letak kunyit skit kat atas batang idung dia..insyaAllah nnt hingus tu kering..

kunyit hidup tau hehe..

eisyaawie said...

suspen jer...hihihi....x nak bagi keluar rupanya...
mesti nangis2 nak kluar..lebih2 lai tengok ayahnya basuh kereta....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..sian dia berhingus..cuba gosok kunyit kat hidung dia..Insyaallah dpt membantu.. ^_^

Echa said...

hehehe.. ciannya dia nak keluar jugak tu. nak tolong basuh kete jugak.. hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat