Friday, October 28, 2011

Akhirnya Menjadi...Puas Hati Tau

salam jumaat semua
ari ni baru umi ada mood nak update blog
ekekekekeke
ya ampunnnnnnnnnnnnn (^__^)

citer tak dek mana pun
just nak lepaskan geram pasal benda ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

FYI ni adalah makanan peberet umi
sbb tu la umi gigih dok cari resepi ni
semua org dok kata ala senang je....
tapi bg umi tak senang ok...versi umi kalu tak dek resepi yang betul2
mmg tak jadi la gamak nye huhuhuhu

seingat umi since dari preggy lagi nak mkn ni
tapi slalu wat tak jadik huhuhu

so minggu lepas terover rajin mengGOOGLE and BW kat blog masakan
maka nya jumpe la resepi yang merealisasikan impian umi ni
(ishhhh....impian la plak, belasah je la labu ekekeke)

time dok bakar makaroni ni, dalam rumah mmg semerbak la bau nye
sampaikan en.papa tnya umi eksperimen apa plak hahahahaha
skali dah masak, and hidang mmg tak ingat la nak snap pic time mkn tu
sbb dah sedap sgt miahahahaha
makan plak cicah ngan sos cili + mayonis
pehhhhhh sedap okey
(meleleh-leleh plak time dok wat entry nicam nak wat lagiekekekekeek)



akhirnya menjadik gak MAKARONI BAKAR ni
puas hati tau

terima kasih pada tuan punye blog teratak mawaddah untuk resepi yang super sedap
(^__^)


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Anum said...

tahniah sis
akhirnya berjaya gak

lieyalatif said...

wah rajin ko kak.....sedap2....suke gak ...tapi tu le kak nak membuat2 nye dlm angan2 jek hahaahah...tgk akak buat ni terus berkobar2 nak cube jugak he he he....gitu le lieya, kene tgk org buat, barule dtg rajinnyer hahahaahaha

nUruL 'aIn (^_*) said...

seeeedaaap nye kak!! xbawak dtg ofis sket pun!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah sedapnya..
mstilah puas hatikan bila hasil tgn menjadi..

PinKy MoMMa said...

teringin jugak hujan hujan camni makan bakar bakar ni huhu...teringat kat cheese dalam peti ;p

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat