Tuesday, October 25, 2011

Ten Pin Bowl

adusss....ari ni baru leh update
smlm nak update lupe bawa kabel lorrrr

jadi nye entry kali ni citer pasal ari ahad kami
disebabkan dah lama tak berbowling
maka nye ari ahad tu ke situ lah kami
pegi pun kat alamanda aje
(lagi lagi alamanda huhuhhu)

abg-abg si nawfal la excited nak pegi
so jom layan pic yg ado ni haaaaaaaaa

amik 2 game je tuk dua pemain
ok lah tu...kirenye ni versi umipapa vs irfanmirul kihkihkihkih

acara baling bowl dimulakan ngan en.papa
irfan nengok je dulu skill papa nya hahahhaha

terkangkang2 mirul dok nengok bola bowl tu wakakakaka
oh ya..memula tu irfan ngan mirul tak nak baling bola tu
just nak tgk en.papa main je

orang dok main bowling...diorg plak sibok dok jaga bola tu huhuhuhu
apa da kamo ni
hangin jek umi ni tau

en.papa baling lagi
mirul usya line...dpt strike ke tak en.papa ni huahuahuahua

yesssssssss.....papa strike umi hahahaha
ganas ke muka kamo ni mirul kahkahkah

diorg dok layan bowling tu
umi ngan nawfal dok snap-snap pic je huhuhu

nawfal dok tergedik-gedik kaki nye
cam nak join main skali kot 
tggu kamo dah besar nanti leh join yeh (^__^)

abis separuh game baru lah irfan nak test skill dia 
hahahahaha...mirul still dok usha2 bola tu je
tak nak join huhuhuhuhu

skali baling then jatuh pin tu
bukan main suka lagi irfan tu
then baru la start nak main
time ni mmg tak kasi chance tuk umi or papa baling dah


tgk tu ni la gaya dia baling bola tu
alamak tak nmpk plak ball tu hurmmmmm

yg ni agak-agak apa la yg mirul ckp kat abg dia tu
(^__*)

ha amik...tertonggeng dah si irfan ni

try lagik...masuk longkang apa ada hal kan...janji leh baling bola tu kihkihkhiih

ni la muka happy dpt jatuh kan pin-pin tu
jgn tak tau ....dok baling2 tu, ada gak la dua kali strike dia dpt 
caya????????????????........................percaya lahhhhhhhhhhhhhhhh

tu la story kami ari ahad lepas
smlm umi dok sakit2/lenguh2 tangan ni
igt sbb dok dukung nawfal time shopping kat parkson
pastu br teringat yg umi ada gak berbowling skali dua ari tu
huhuhuhuhu.....nmpk sgt umi ni tak dek stamina huahuahuahaua

happy blogging yeh
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha nak tergelak tengok mirul nyer aksi..terkangkang kangkang ni..teringat abg long hahaha..

seronok kan bawak anak anak main bowling..diaorg happy..kita lagi happy huhu..

dak kacak comel bergigi 2 batang kat bawah tu huhu...

Fyda Rahim said...

ala lamenye x g main bowling ni. behnye tgk.. nk g main jgk lah.. hehe

nUruL 'aIn (^_*) said...

wahh...dua badek ni g men bowling ar! smp gitu sekali ni irfan baling bola =p

LYAfrina said...

xtvt dgn family y paling best... lg2 main bowling ni.. syoknyer... 2 minggu lps ada gk g nk main bowling..tp time tu ada tournament lak... huhu..

seronok tgk budak2 ni main boling... mcm2 gaya ada...

lieyalatif said...

ha ha ha...sonok tgk dieorg main kak imah...tertonggeng2 tergolek2...adoi lawak...ni shalin zulkifli tgk pun makan hati ni heheehehe.....

dahlame gile tak jejak bowling ni, kalo tak dulu rajin gak main....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best bersantai2 ne.. eh dah besar anak2 awak ye? bujang2..hensem lak tue

ikiqzana said...

zana.. pon suker main bowling.. kelakar ler dorang main siap tertonggeng2. pepepon seronok dpt jenjalan dgn keluargakan.. :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat