Friday, October 21, 2011

Apakah????

ari ahad lepas dah petang-petang baru terhegeh-hegeh nak kuar umah
kuar pun bkn g mana pun
just ke Alamanda...beli barang skit

dah sampai sana park belah selatan
jalan-jalan dalam tu singgah kat pameran kereta
en.papa pe lagi ajak la tgk-tgk cuci mata
kihkihkihkih

dah tak mau merapu-rapu lagi
jom layan picas yg ado hahahaha

mazda 5 warna putih
cantek kan (^__^)

view dalam kete

en.papa and heros
pesal ternganga mulut tu mirul

sukanya dapat try dok lam kete tu hahahaha
cam jakun plak kamo ni (^__*)
hurmmm cam terlintas di fikiran..apakah sesuai???????????? kah kah kah
skrg dah berlima so sesuai kahhhhhh???????
oooooooo propa semata-mata kihkihkih

pic bawah pic mengediks ngan mirul dalam kete sementara tggu en.papa kunci pintu and pagar umah
adusss dak kecik tak layan plak...muka sedey je 

apa la yang dia dok tgk tu ye
muka sedey sgt...tak layan camera yg ditala ke mukanya tu 

ok yang ni dah ok....dia dah tgk camera
yang si mirul plak muka dah nganga-nganga 
saje wat muka camtu...nakal ye kamo kihkihkihkih


ok lah tu la citer yg tak dek citer ekekekeke
esok dah cuti so jom jenjalan cari pasal
psstttt ngah pikir-pikir nak berjalan ke mana
boleh kah??????
(^__*)

happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

Anum said...

terbaik
sesuai untuk family

lieyalatif said...

cantik kete tu kak...betul tu kak, bile ahli keluarga dah bertambah ramai, sure terpikir nak amik mpv plaks...senang tak berhimpit dlm keter......

weekend ni pun lieya bakal tak dok umah kak....sabtu ahad dah ade agenda nak berjalan huhuhu

missbby said...

selamat berhujung minggu esok yea..

Cik Rose Cute said...

Dah lama tak pegi Almanda...Lagipun kat situ mahal sikit....

sHeeMa DeaN said...

sangat sesuai.. bleh dah tukar.. gaji kan dah naik..kikikikiiki

Ardini Humaira said...

lawa oh kak kereta ni.. belikan dni satu hehe

LYAfrina said...

hehee.. blh la ambik satu... sesuai la utk y ada ank rmai n slalu balik kampung jauh2..blh packing byk brg..

PinKy MoMMa said...

wahh umi nanti beli kete ni lar hehhee..insyaAllah mana tau rezeki anak anak kan ;)

ai doakan...aminnnnn ;)

ikiqzana said...

dulu sblm beli toyota wish.. ada gak servey kete mazda 5 tu.. mmg cantik herge pon bole tahan mahal. tapi mmg cantik.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat