Tuesday, October 11, 2011

Sport Day IMB

salam semua
kali ni citer pasal sport day school irfan
berlangsung pagi ari sabtu lepas

sib baik tahun ni dia join main lam game tu
kalu ikut kan tahun lepas satu ape pun dia tak join
asik berkepit ngan en.papa je huhuhu
so ni kira nye dah good boy dah iirfan ni...dah besar daaaaa

sebelum game start semua dok lam khemah
tgk irfan ni lum pe pe dah comot dah baju

peace dari irfan
tanda nye dia good boy that day hehehehe

acara sport dimulakan dgn game budak2 umur 4 tahun
acara make up cikgu heheheh

hahahaha dah bertepung gomak dah cikgu nye

adik yg demam time tu
dtg jap bg sokongan
ooo ketara tul eye beg umi tu
tak cukup tido la katakan huhuhuhuu

dak kecik yg geram cam nak join gak game kat situ

aksi memanaskan badan sblm game bermula
masing2 nye gaya 
cer cari mana irfan (^__^)

warming up pasni turn dia nak main

ok cikgu dah panggil2 dah
pakai kasut dulu sebelum main

dah masuk barisan dah
tak sabar dah time ni nak main



dah masuk barisan 

dah tukar tempat
cikgu letak irfan kat depan 
untuk game yg 1st tu irfan menang...
sonok yg amat hehehe...

game pertama dia tu dia main benda ni
kire nye tunggang benda ni
memang laju irfan wat
kenkawan dia bangga sbb team diorg menang hahahaha

ni game yg kedua plak
irfan dok barisan kedua

ha ni la game kedua nye
team dia hampir2 nak menang
dapat tempat kedua sbb kawan dia ada jatuh time tu huhuhh

muka yg dah penat
tapi still leh main...time ni dah lencun baju dia dgn peluh

ok ni plak piala tuk pemenang2

irfan ngan kenkawan

pic nawfal lam kete....
dah nak balik dah...cian dia
dpt tgk 2 game yg irfan main
kire ok la...suke dia umi ngan adik dpt dtg tgk dia main (^__^)

ni plak muka monyok dah
time ni dia marah
nak tau nape
sbb nye time penyampaian hadiah semua dapat piala sorang satu
bile tiba turn team dia nak amik hadiah
diorg just suruh wakil je amik
frust irfan huhuhuhu
balik umah bg tau kat umi pasal dia tak puas ati tu huhuhu
jenuh nak pujuk dia
dia cakap 'umi, irfan tak dapat hadiah (piala) pun, org lain dapat...tgk ni kasut dah rosak dah (tapak kasut dah tercabut dah)...

cian plak kat dia
so mlm tu dia ngan mirul kuar g kedai ngan en.papa g beli kasut baru hehehe





  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 comments:

Anum said...

seronok tengok gelagat budak2

PinKy MoMMa said...

alorlorlor tak pe..irfan tetap hensem di situ..tahun depan mesti boleh menang hehe..baru perasan irfan tinggi lar..ikut umi dia eh ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sicomel pun datang juga yer bg penguat semangat utk abg.. ^_^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

irfan lg tinggi dr bdk2 laen. wane baju pun comey je..pink+blue.. =)

LYAfrina said...

HEHEH..XPE IRFAN..NEST YEAR CUBA LAGI YER:-)

lieyalatif said...

oo sekolah irfan buat outdoor kak yeak...mcm sekolah mia mija buat kat dlm dewan...so tak le berpanas yg bawak baby nie...tapi takpe laaa yg penting semangat kesukanan tu....

alahai sedih lak bace part akhir tu....mesti laa die kecewa kak...seb baikaka pujuk bawak gi beli kasut baru....

Redbloodsnow said...

cam fun giler je bbudak suma tu :D

Ardini Humaira said...

syioknye men sukan :) tringat dolu2 men kutip gula2 hehe

CIK JATT said...

bestnya Irfan. macam tula, join main sama. good boy:)
takpe, next time cuba lagi ok. mana tau menang lagi besar

mysha said...

lawa la kak unifoRM diorg pinky gitu...

aLo cian irFAn.. taKper t tahun dePan pastikan ada piala yer darlin'..

zOeY zAu YaH said...

nampak fokus je dia hihi...comel!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat