Wednesday, November 16, 2011

Apa La Dia Nak Wat Tu...Bahaya Laaaaa

hai!!! hai!!! hai!!!!
ari ni citer pasal dak kecik ni gak
sebelum tu layan pic sengih dak kecik ni
susah ooooo nak dpt pic sengih cam ni hehehehehehe

ok citer kali ni dak kecik ni try nak wat aksi bahaya
bahaya bagi dia yg 8 bulan lebih ni
ha tengok dak kacik ni ngah riki-riki line

memula tu dia layan bola
ni abg-abg dia sengaja bagi coz diorg tak nak dak kecik ni kacau diorg main
hahahahahahha

pastu agak-agak line dah clear
nak tau dia wat pe
cer tgk pic bawah ni

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
ha ni la aksi bahaya yang dia nak wat tu
tak padan ngan kecik


ada hati nak try turun katil
tgk haaa gaya nye tu
tak takut jatuh tul
time ni umi mmg standby kat tepi
kot-kot dia salah langkah huhuhuhu

last-last nak tau pe jadi
haaa jadi la cam dalam pic bwh ni
terlekat kat tepi tu...melepek je kat situ
mulut tu tak usah citer la bising je dok pangggil 'mama' 'mama'
mintak bantuan la tu....(^_^)


so umi yg mmg dah standby tu tolong la dia
tolong angkat dan letak balik atas katil

pasni bila dah pandai naik turn katil....panjat sana panjat sini
abis la umi mmg kena mintak tolong abg-abg nye la pantau dak kecik ni slalu
skrg ni pun dia dah angkat-angkat lutut nak panjat kerusi
tapi tak leh panjat pun lagi...maybe sbb kerusi tu tinggi kot hehehehe

ok la readers cayang semua
tu la citer ringkas pasal aktiviti dak kecik ari tu
berani-berani takut kan dak kecik ni kuikuikui

happy blogging


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Anum said...

ala comelnya :)

lieyalatif said...

nawfal ensem pakai baju warna warni ekekeekekekek!!

uih berani tul anak bujang ko kak...kemain die dok nak turun katil tu kan....kalo dah mcm ni mmg kene perati selalu...takut tegolek jatuh katil jek.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah dah pandai nak turun katil..
bahaya tu..tak boleh tinggalkan seorang2 ni.. ^^

Ardini Humaira said...

hehe... teringat anak kawan dni panjat tv flat screen tu habis patah jatuh tbalik skali ngan anak dia

mysha said...

sGt berANi budaK tecik nih...hehehhe

Diana @ bilakukatacinta said...

kak jaga-jaga tau? bahaya..nt pale dia kena lantai

haritu offismate kite..anak dia jatuh dari kete..dia bukak pagar rumah..lupa nak tutup pintu kete..anak dia jatuh kat atas jalan... umo tak smaapi setahun kak

Nadiah Sidek said...

tua sikit daripada shakir ye. shakir lahir 19 Mac. si kenit ni lahir berapa haribulan? :)

...sWeeT uMi... said...

Nadiah Sidek, thnks for singgah hehehehe...ohw ye ke...nawfal 24 feb (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat