Tuesday, November 15, 2011

Jenjalan di Petang Hari

hari ni update citer pasal jenjalan di petang hari
ye la dah lama tak jenjalan kat taman,kalu kat shopping2 tu banyak la
cemana la nak pergi taman kalu petang-petang je asik ujan
hehehehe maka nye ari sabtu lepas cuaca cam ok ok tak panas tak ujan
so kami sekuarga kuar la jenjalan amik angin petang kat taman depan PICC tu

ok skrg meh tgk picas yg berjaya disnap
1st pic opkos la umi ngan yunk yunk nawfal
opssss sorry nawfal tak ready lagi time ni
dia cam pelik tgk gaya umi nye ni....tetiba nak angkat cenggitu kihkihkihkih

ok yg ni dah ready
mak aiii berat gak nak angkat cenggini dak yunk yunk nie
tapi tak tgk camera plak
(^__@)

ok yang ni ber view kan bangunan yang cantek2 ni plak
bila tgk pic ni cam pic poskad plak hehehehe

dah tak nak angkat nawfal dah...berat kuikuikui
pose peluk2 plak

yg pic si irfan ni bkn dia nak posing sgt pun
ni dia ngah stand by nak lompat turun tangga tu
adusss cam ni la ank laki
mmg tak dok diam...berpeluh-peluh itew wajib hahahaha

ha tgk ni ...... bola tu umi beli tuk nawfal
tapi yang dok main nye si abg-abg cayang
main baling-baling then kejar-kejar bola

pose single yunk yunk nawfal
dengan bola yang baru umi belikan kihkihkih
sib baik ada 3 biji bola cenggitu
so tak dek la diorg ni berebut nak main

opsss pose seksi dari nawfal
nampak pampers daaaaaa
nmpk gak peha yang tak berapa nak gebus kihkihkihkih

abg mirul dah 'togok' air dah
penat + haus la tu
mmg kalu kuar jenjalan cam ni kena ada bekal air
tak kira la air masak or air yg beli

ok pose control encem plak hahahaha
asik-asik pose peace aje mirul ni
pose ganaz-ganaz kadang-kadang ajok

turn abg irfan lak isi minyak
senang beli botol besar leh kongsi ramai-ramai
tapi kena tgk mood diorg gak
kekadang nak kongsi...kekadang tak mooooo huhuhhuhu

ngehhhh sengaja je irfan ni bagi pose cenggini
bajet comel la tu
tapi bg umi comel peeeeeeeee hahahhaha

kalu dah anak laki mesti ada yang nak dipanjat-panjat kan
so anak-anak umi ni tak terkecuali
tgk aje pic ni
yang benteng-benteng cenggini memang jadi mangsa 'panjatan' irfan kahkahkah
time ni en.papa dah bising-bising tak kasi panjat
sbb time ni cuaca dah mendung-mendung nak ujan 
tambah plak angin bkn sepoi-sepoi dah...cam nak ribut je

dah penat la tu so bersila la sekejap
amik oksigen kata nye 

ni last pic
model mirul yang berpeluh-peluh 
still ngan gaya peace nye tu
nmpk sgt bezanya irfan ngan mirul ni kan (^__^)
lepas snap-snap picas
and irfan mirul dah nmpk kepenatan yang amat
dah berpeluh masam sudah
tambah lagi cuaca dah mula gelap dgn angin ribut dah terasa
sebelum hujan turun kami sekuarga bergerak balik umah
ditambah lagi kami baru sedar kain di jemuran belum berangkat huhuhuhu

so bye bye uols....
happy blogging
(p/s : baru terperasan pic en.papa tak ado dlm ni huhuhuhu)


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 comments:

Anum said...

cantik2
anum suka gambar yang kedua

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tempat ni..
sesuai untuk beriadah..
seriusnye muka nawfal pegang bola tu..cenyum cikit sayang.. ;)

...sWeeT uMi... said...

Anum, no. 2 ek heheheh...umi plak suke yg 1st tu kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, kat sini mmg slalu ramai je org dok joging or main kat playground tu...tapi time umi pegi ni tak ramai maybe sbb mendung nak ujan tu kot...(",)

lieyalatif said...

mmg byk tempat cantik kat putrajya ni kan kak....mmg sesuai nak jalan2 n bergambar.....

nawfal syok le tu dpt jalan2...mcm dayyan le dah pandai, masuk jek keter terus tekinja2 suke ha ha ha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantikla mata anak lelaki u ne..

sHeeMa DeaN said...

situ ler tempat lepak kitaorang anak beranak kalau weekend.... nak g jejauh malas.. nawfal dah besar.. nampak tinggi ....

Diana @ bilakukatacinta said...

pics ni semua cantik2 umi

mysha said...

kak, ske tGK gambo poskad tu ekekeke like belibu2 lemonade..

CIK JATT said...

besonya botol abang. boleh habis ke tu.
cantik semua pic. anak2 ngan umi nampak ceria and happy jer:)

Ardini Humaira said...

wahhh syioknye jalan2 :D

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat