Monday, November 14, 2011

Kembali....Ubat Rindu Anda (^__^)

hai hai hai
salam rindu sesgt buat readers tercayang hehehe
adusss...lama nye umi tak update blog ni
dah bersemak pun huhuhuhu
FYI bukan sengaja umi tak update
tapi tak terluang masa nye....huhuhuhu
maklumlah....1-3 nov umi kursus kat masjid mizan precint 3
4-6 Nov plak cuti raya
pastu sambung lak g kursus 9-11 nov
hurmmm...ada yang rindu ngan umi kah hehehehe

so untuk ubatkan rindu readers semua
ni umi upload kan pic latest dak kecik tu
sape lagi kalu bkn nawfal al-amin ni (^__^)
pic ni amik time otw balik raya haji ari tu
ni berenti rehat kat masjid raub kalu tak silap umi

pakai baju warna pelangi lagik
opsssss seksi skit hehehehe
dia dah leh sandar belakang dah 
kejap je la tak lama pun sbb lutut tak kuat lagi ngehhhh
tgk tak pegang pe pun
tapi kat pic ni dia dok pegang handfon


ok time ni lutut dah bengkok dah
tak tahan la tu hehheee
pas umi snap je pic ni terus dia duduk
penant la tu kuikuikui

ok la uols...ni je yg dpt umi update kan kali ni
hope dapat mengubat windu uols kat dak kecik ni hehehe
nanti kan update dr umi lagi yeh
byeeee (^__^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 comments:

LYAfrina said...

welkem back ummi.. pttlah lama menyepi... comelnya nawfal... nmpak ceria sgt :-)

...sWeeT uMi... said...

LYAfrina, tu la bila ada keje/kursus mmg tak nyempat nak update blog huhuhu...ni alhamdulillah dah kembali di alam maya hhehehehee....

Anum said...

comelnya

Cik Rose Cute said...

Hai! lama menyepi...comel Nawfal berdiri..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

welcome back..
patutlah lama menyepi..
alolo..nawfal makin comel.. ^_^

Ardini Humaira said...

tiyuttnye baju rainbow diaaaa :D

...sWeeT uMi... said...

Anum, comei ke hehehe....tq (^__^)

...sWeeT uMi... said...

Cik Rose Cute, tu berdiri tak confident sgt lagi tu....kena byk praktis lagi hehehe

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, tu la windu sgt nak update blog, tapi tak nyempat huhuhu...now alhamdulillah,back in track hehehe

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, ceria je kan baju tu...semua color ada hehehehe

CIK JATT said...

welcome back umi. samala kita. menyepi sat.
yeyy. nawfal dah boleh berdiri. cute jer. pakai baju colourful tu nampak ceria sangat.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat