Wednesday, December 28, 2011

Ni La Gelagat Dia....

salam semua
dah lama rase nye tak citer pasal dak kecik ni

so kali ni entry pasal dia la yeh hehehehe
start bulan Disember ari tu...dak kecik ni dapat masuk ketaska De Sayang kat opis umi
maka nye masa perjalanan dia dalam kete lama skit la berbanding yg dulu
bile dah lama tu ada je la aksi yang dia wat tu

so jom layan aksi dia lam car seat nye tu
memula letak ok lagi
dok layan minum susu tu
sambil tgk2 pemandangan luar tingkap

then dah boring tu
dia layan bear tu plak
nak tau pe dia buat ngan bear tu
memula dia capai bear tu dulu

then dia baling bear tu
sib baik ada mirul tlg amik and bg balik kat dia
tu time mirul nak layan la

kalu tak nak layan...jadi la cam pic kat bwh ni
buat muka kesian suh tlg amikkan bear tu

bile tak dek orang yang layan dia
cam ni la muka dia
masam je huhuhuhhu

bear dah tak dek so layan main turtle ni plak
memula tenung-tenung turtle tu dulu

then mamam benda tu huhuhuhu
layan je benda tu tuk 5-10 minit

pastu dah boring sgt dah
dah tak mau main semua tu dah
terus bantai nangis
time ni mmg umi wat dek je la...
sbb kalu dok layan makin jadi la nangis nye tu
last-last dia diam sendiri je huhuhuhu

ok uols
tu la gelagat dak kecik ni time dok lam car seat ni

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Redbloodsnow said...

comel nah dia. geram nak ada bby sendiri gak..hehe

GnieSyazni said...

Hehe budak bijak

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat