Wednesday, January 11, 2012

Apa La Yang Dia Cari Tu huhuhuhu

salam semua
dah ari rabu rupe nye yeee
makna nye dah 11 ari kiter di tahun 2012
kejap je kan masa berlalu......

ok jom layan citer dak kecik nawfal ni
cer tgk pic bawah ni

huhuhu baik je dia dok bawah tu ye
diam-diam dah ke bawah sana rupe nye
ni la akibatnya bila abgs nye tak alert ngan adik nye ni
ntah apa la yg dia cr kat bawah tu...umi pun tak tau

then bile umi dah jerit ckp adik dah masuk bawah sofa
terus si mirul dtg tlg
tgk la kemain lagi jaga kepala adik nye tu tak kasi dia terantuk
adik pun elok je menurut perintah hehehehehe

ok last bile dah lepas bleh kuar dak kecik ni
terus si mirul tepuk vontot adik nye
siap pesan 'dah g main jauh2...jgn masuk sini lagi'...huhuhuhu

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 comments:

LYAfrina said...

alahai..smpai bwh kerusi merangkak... apa y bkenan kat bwh tu yer?

Huda said...

alala sweetnya kan..suka nengok gambar tu..

Anum said...

hahhahahha
comeinya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah bersihnye umh awak... umh akak ya ampun kalau bawah2 tue penuh mainan

Ardini Humaira said...

bagus si abangnya penyelamat si adik drp terhantuk :D

...sWeeT uMi... said...

LYAfrina..tu la pasal...tak tau la pe yg ada bwh tu sampai dia masuk ke sana hehehehe....

...sWeeT uMi... said...

Huda...sweet sampai tetonggeng2 kat bawah tu kan wakakakakaka....

...sWeeT uMi... said...

Huda...sweet sampai tetonggeng2 kat bawah tu kan wakakakakaka....

...sWeeT uMi... said...

Anum, si comei di bawah krusi hehehehehe.... (^_^)

...sWeeT uMi... said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF, hehehehe ada gak mainan kat bwh tu tp tak dek la byk sbb slalu suh abgs nye kemas lepas main hehehehe...

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, ni abgs yang syg adik ni hehehehe....paling suke nyakat/gomol adik hehehehe

lieyalatif said...

keh keh keh ..tegelak2 aku bace entry ni kak....nawfal mmg ligat..setiap pelusuk die jelajah...best jek tgk..dayyan gak ala malu2....tak reti lagi nak jelajah2 nie....

suke la kak tgk mirul protect adik die tu..sweet wooo!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..sampai bwh kerusi dia merangkak..
sweetnye abg ni..sayang sgt2 kat adik..bagus..^^

Izan Ishak said...

apalah yg dicari nawfal tu ye. si abg pulak siap sound tepuk vontot lagi... mujur adik tak melalak ye... hehe...

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, huhuhu ckp je kat mana yg dia lum jelajah lam umah tu...semua dah pegi lieya oiii...toilet, dapur, luar umah pun dah pandai kuar tau...mmg ligat sgt ni...nak kena alert aje (",)

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA,tu la...ni time abgs nye ok...kalu tak ok dia wat dek gak tuuuuu....

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak..tu la pasal nye...mirul ni suke sgt pukul vontot adik dia...saje nak kasi adik dia marah huhuhu....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat