Tuesday, January 10, 2012

Saya Sudah Belajar Mekap Wink!!! Wink!!!

yuhuuuu...morning semua
ari ni umi nak story pasal umi hehehehe
asik-asik pasal ank-ank je kan
skali skala pasal umi ok gak kan hehehehe

ari sabtu lepas umi dan 2 lg kwn attend class make-up
class make-up si chantek jelita ni hehehehe
ni nota yg dia kasi skali
oh ya...yuran class ni rm100 huhuhuhu

semua pic dah di blur kan mana yg patut ekekekee
warning pic ni tak ikut susunan
tibai je la no...kata layan picas wakakakaka

pic ni tang nak pakai bulu mata
mak oiii susah nye nak pakai ...maklum le umi tak pernah pakai bendalah ni semua huhuhu

ni suasana lam bilik yang kitorang belajar make-up tu

dah nak siap dah ni hehehehe
nmpk tak bulu mata tu....auwwww melentik gitew hehehehe

tadaaaa...dah siap make-up dah

amacam ok tak kihkihkihkih

pandangan sisi plak
kasi nmpk lentik-lentik tuuuuuuuuuuuuuu

pose with cikgu yg super cun plak
FYI yg pakai topi tu la cikgu nye
lawa tak...lawa tak (^_^)

pose berdua ngan cikgu plak

last layan pic pose kami ngan cikgu
(^_^)

kami yang dah belajar make-up

orait uols...tu la story class make-up yg umi attend ni
bagi umi hasil nye berbaloi-baloi
hehehehee

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

Anum said...

cantik
lepas nie leh jadi juru makeup la

Lin Azlina said...

bestnya bealjar make up...nak jugak

lieyalatif said...

TU LE...berbaloi kan belajar make up ni kak...mcm2 ilmu dpt cedok...ni excited nak soping barang make up ni sebab dah tau nak gune camne heheeheheh

...sWeeT uMi... said...

Anum...hehehe nak jadi jurumekup kena amik lagi satu class advance...umi ni lum cukup ilmu lagi ekekeke

Ardini Humaira said...

wahhh nanti boleh mekapkan pengantin :)

...sWeeT uMi... said...

Lin Azlina...jom belajar make up...tak rugi tau sbb kiter pompuan opkos la suke bab2 cantek ni kan hehehhe

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif...tu la pasal nye...yg tak tahan dpt tau mana satu cara betul ngan tidak kekekekee

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira..make up pengantin?!!!huhuhu ilmu belum cukup di dada tuk ite...kalu untuk diri sdri bleh la hehehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye...
cantik solekan tu..
teringin plak nak masuk kelas mekap juga ni.. :)

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA...jom!!jom!!!...sesame kiter cantek ekekeke (^_^)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik!!

Izan Ishak said...

wahhh... terujanya tgk semuanya gojes2 belaka. hasilnya sangat memuaskan!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat