Friday, January 6, 2012

Family Potrait

salam pagi jumaat semua
wah ari ni dapat update blog yeh hehehehe
ari ni jom jamu mata tgk family potrait umi nih
tak dek la hebat mana pun
just gatal nak amik pakej ni je hehehehe

dah berlima kami sekarang
tggu nak produce gegirl plak ekekeke

ni plak pose berdua je
sbb time ni nawfal tak mo dok diam huhuhuhu

ok citer nye...ari tu pegi la kedai gambar kat presint diplomatik tu
tujuan nya nak amik gmbr pasport tuk skolah irfan
alih-alih tgk ada pakej family ni...gatal plak rase nye nak snap ekekeke
so amik la satu...dlm pakej tu dpt 2 keping 4R ngan 1 keping 8R + CD
jadi sekarang dah ada la potrait tuk family ni
dulu ada g ak satu tapi time tu ngah bertiga je hehehehehe

happy blogging


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

Anum said...

cantik
happy family

ikiqzana said...

Comel2.. Ank umi. Nnti ada la tu dpt gegirl. Mmg bila dh ada bb baru kena ambik gmbr family kan. Sama ngan zana jugak.

LYAfrina said...

comel.. suka tgk...
insyallah... ada rezeki..dpt la tuan puteri sbg pyeri,.,

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Family..^^

Diana @ bilakukatacinta said...

S>U tetap sweet mcm anak -anak Umi..hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

encem2 ank umi. sis, lawa la pic potrait family nie =)

Ardini Humaira said...

hubby dni pun ada ajak p amik gambar kat studio hehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat