Tuesday, January 17, 2012

Mango Chili Simply Thai

yuhuuu morning uolss...
ari ni umi nak citer pasal makan-makan

ari ahad lepas kami sekuarga jenjalan kat wangsa walk ni
dah lama mr.papa ajak ke sini
so ahad tu ke sana la kami hehehehe

sampai sana dah time lunch
bebudak tu pun dah bising-binsing nak mkn
lapo kata nye hehee
maka nye lepas survey2....mr.papa decide mkn kat Mango Chili ni

kitorg try combo set ni

ni menu yg umi pilih
ops dia skali ngan sos yg kat tepi tu ye hehehe
combo 6
Rice/mango salad/Thai Grilled Chicken
rega rm9.90

yang ni menu yg mr.papa pilih 
Combo 2
Rice/mango salad/tom yam with prawn
rega rm9.90

air umi
ice lemon tea

mr.papa punya
teh 'O' panas

yg dua org ni umi just oder kue tiew goreng je
mkn kongsi....tu pun tak abis huhuhuhu
tgk la irfan ...pose apa la yg dia bg
notty tau budak ni 

jemput makan semua
best tau hehehehehe

bila mr.papa dah abis mkn
turn dia plak jaga nawfal ni
dia tak lekat dok lam bb chair tu...asik nak memanjat kuar je 

tgk tu tak dok diam pun
tgn tu mesti nak capai pe pe kat meja
ni nak mkn la tu
amik haaaa umi suap skit kat dia 
terus nganga nak lagi hahahahahaa

si abgs ni bila dah kenyang
mula la nak main taman
kebetulan dia nmpk taman ni time nak masuk tu
apa la mintak izin nak main la
umi bg chance diorg main
tapi siap pesan suh main yg depan pintu tu je

suka diorg ni dpt panjat-panjat kat situ

ok perut dah kenyang
so pe lagi...time tu bayar la
and opkos mr.papa la yg ngulur nye kihkihkihkih

orait uols....abis sudah citer mango chili ni
kat sini bg umi salad mango salad tu best...dia ada campur kacang skit
sape nak try bg umi tak kan nyesal lah hehehehe

happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

Huda said...

sedapnya..berselera nengok makanan tu..

sHeeMa DeaN said...

nyyuummm nyyumm dap.. dapp..
bagusss 2 hero leh kongsi.. tak membazirkan.. anak aku tidakkk.. sebab slogan haziq...
APA BARANG KONGSI-KONGSI.. hehehehehe

Ardini Humaira said...

nyummeh... ngidam lak dni tengok makanan2 ni. lama dah tak makan kueteow.. gulpppp...

lieyalatif said...

wow! nampak mmg sedap la kak....terliur sudah!!!

dayyan pun mcm nawfal kak....dah lasak...tak leh dah dok dlm bb chair senyap baik2...memanjat jek kejenyer....aritu lagi best die tumpah segelas milo kakak die ha ha ha.....ligat skrang nie.....

...sWeeT uMi... said...

Huda...tu la...hajat nak diet abis hancur gara-gara tgk mango salad ni wakakakaka...

...sWeeT uMi... said...

sHeeMa DeaN...tangki dua org ni kecik je tu yg leh kongsi...amboi haziq,kemain slogan kamo ye hukhukhuk....

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, adusss ngidam ye..ya ampun,nnti mintak ngan en hubby ye...kasi ilang itu ngidam hehehehe

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif...akk rekemen mango salad nye...best tau...krup krap je bunyi nye hehehe...tu la makin besar ni dah byk akal and byk karenah..penat umi nye ni huhuhu...mkn pun tak aman....akk redha je hehehehe

Izan Ishak said...

izan pun suka sangat mango salad. ada satu tempat makan kat sini kalau order set siakap dia, mesti pilih yg ada kerabu mangga... ada kacang yg best tu...

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak..sedap kan mango salad tu hehehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye tgk mknan ni semua..terus terasa lapar ni..^^

Liza Razak said...

boleh la cuba makan kat sana nanti..saya x pernah makan kt mango chili ni

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat