Monday, January 16, 2012

Ngedate Awal Tahun (^__^)

yuhuuuu...salam semua
dah isnin...so dah start keje...
16hb ari ni so irfan dah start belajar betul2 dah...
dah bawak beg berat dah huhuhu...penuh ngan buku

eh eh opssss...ari ni bkn nak citer pasal irfan ye hehehe
nak nyelit skit...nak citer pasal ngedate umi ngan mr.papa
lalalalalalalalaallalaa
selalunya tetiap tahun mesti kami berdua akan spend satu ari tuk dating-dating (^__^)
and biasa nye dating2 ni berlangsung pada hujung tahun
tapi thn lepas tak sempat doooo huhuhuhu....byk keje
so sebagai ganti kami berdua ngedate la awal tahun
and insyallah akhir tahun nak ngedate lagi
suke suke ngeeeeeeeeeeeee

nak tau kami ngedate kat mana????
kami ke Istana Budaya kihkihkihkih
xtually dah lama mr.papa ajak gi sini
baru kali ni dapat nye ngeeeeeeeeeee

ok ok 1st...dalam kul 12 lebih gitew umi antar geng askar ni kat umah abg umi di presint 17
sebelum tu dah bg tau dah nak antar diorg....abg umi pun ok je
tambah plak askar umi ni ok gak sbb ada mak su nye
tgk tu nawfal wat muka sedih huhuhu

kat Istana  Budaya ni kitorg nak tgk konsert ni la
sib baik ada tiket
sebelum tu dah roger anak buah kat Pusat Darah Negara tu
suh tlg beli kan...and kata nye tiket dah abis huhuhu...so frust
tapi kami try our luck ari sabtu tu
try gak pegi sana...mana la tau ada luck kan
and alhamdulillah ada seat yg kosong lagi

see mr.papa...gigih beratur nak tnya/beli tiket
time ni tak tau lagi ada kosong ke tak

bile dah sampai turn kat kaunter...tgk la rega2 tiket yg still valid

at last beli gak la...dua tiket....
pilih seat W07 dan W08

dlm dok tggu mr.papa beratur beli tiket tu
umi melilau la kat area situ
then snap pic ni...cam ada hajat nak bawa dua abgs nawfal tu tgk upin ipin ni
insyallah kalu ada rezeki (",)

konsert start kul 3
stand by dah kat depan tu
amik pic depan Panggung Sari tu

tadaaaa...dah dok kat seat dah hehehehehe
pose dulu ye kuikuikui
ye la pe pe pun pose dulu sbb pastu camera ngan hf semua kena off
sape-sape yg guna camera or hf time live tu diorg akan suluh laser color ijo...
hahahahaha...mmg byk gak la org yg kena

pose ngan mr.papa plak

ni la view kat dalam Panggung Sari tu
cantek!!...

ni plak stage
tak dek la besar pun...just nice and simple je

konsert abis lam kul 5.30ptg...
bg umi ok la...suara diorg berdua mmg best...tak berubah pun..sama je
Ella tu kecik je org nye...and leh tahan gedik manja dia tu hehehehe
pas konsert tu teringin gak nak snap pic wit diorg
tapi tak dek rezeki la...
pe pe pun snap ngan banner je la huhuhuhuhu

muka happy pas nengok konsert tu
hehehe tq so much mr.papa...mmg enjoy lerrrr
pasni bw umi lagi ye ngeeeeeeeeeeeee

last pic snap kat depan Istana Budaya tu

orait tu je la yg dapat umi citer kan pasal ngedate umi tu kihkihkih
tu my bro...tqsm sbb sudi jaga hero-hero umi tu (^_^)

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

lieyalatif said...

wah...best2.....seb baik budak2 sporting nak kene tinggal kan kak...panjang sikit langkah gitu..sesekali kene ngedate2 ni kak...baru rase mcm mule2 kapel gituuuu auwwwww!!

Anne said...

Wahhhhh umi ngedate.... Besttttt tambah sudah pandai make up, marvelous gitu....

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, tau tak pe...mmg rase cam br couple pun ekekeke....jom ngedate jugak wink wink... (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Anne...ngedate skali skala kira ok la hahahha...amboi kamo pun apa kurang nye...make up class la katakan ekekekekee

L said...

beznyer .. huhu.. kekalkanlah romantik ni sehingga akhir hayat. sweet..=)

om baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Ardini Humaira said...

bestnye g konsert dengan suami :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak penah pg istana budaya!! jeles neeeeeeeeeeee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..sekali sekala dating berdua..Live konsert awie & ella tu..best2..^_^

Izan Ishak said...

wahhh...bestnya dapat ngedate ye umi... nasib baik ada yg tolong jagakan hero2 tu... lain kali bolehlah ngedate lagi...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat