Tuesday, January 31, 2012

Nawfal Oh Nawfal

salam semua
ari ni pagi-pagi dah ujan renyai-renyai
sejuk je rase hehehe

ok ari ni umi nak story pasal dak kecik ni
story ni berlaku kat umah umi di Kota Bharu (^_^)
maksudnye time balik balik cuti CNY

tgk la dia cam ada projek baik nye yang dia nak buat
cam mintak permission je
agak-agak apa la yang dia nak wat tu ye
jom tgk pic 2nd tu plak ngeeeeeeeeeeeee

ha kemain lagi kepala dia tu
mmg bleh telus masuk lam celah-celah tu

tak puas hati je dia tu kan
lagi masukkan kepala kat celah tu
apa la yg syok sgt sampai cam tu skali gaya nye huhuhuhu
dah tertonggeng-tonggeng dah vontot tu hehehehe

ooooo....dok skodeng abg ngan mak su main badminton rupe nye
kemain suke irfan dapat pegang raket tu
boleh la main skit-skit...walaupun tak pandai sgt

ni la mak su nye
org nye kecik-kecik molek je
kalu tgk saiz badan mesti ingat dia darjah 3 or 4
tapi hakikat nya dia dah darjah 6 okeyyyyy
means exam UPSR tahun ni
mmg tak jemu la dok layan ank sedara dia tu ekekekekeke


ha ni kenapa plak nangis ni
tak lain tak bukan sbb tersepit kepala tadi tu la
ye la dia main tarik cam tu je kepala dia tu
mana tak sakit nye huhuhuhu
tapi nawfal ni good boy...tahan lasak...
nangis skit je 
tak cayer??.....
tgk la pic bawah ni (^_^)

tgk cam drama je dia nangis tu kan
muka cam tak dek pe pe berlaku kan

ok umi selitkan gak pic mirul ni
si irfan ngan mak su sibuk dok main badminton
yg mirul ni plak main panjat-panjat sensorang dia huhuhuhu

ok la...tu la story nye kali ni
happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

L said...

jgn main ujan karang dmm plak akak.. huhu.. comel jep nawfal..=)

jom hayati sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

lieyalatif said...

keh keh keh ...tu le pasal kak...tegelak mase tgk pic kat fb ari tu....takpe2 nawfal budak macho....skit jek nangis tu heheeheheh......

Anum said...

cutenya budak kecik nie

...sWeeT uMi... said...

L...main time ujan dah berenti je...kalu ujan mmg umi tak bg main dah huhuhuhu....

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif...ni la nama nye budak kan...ada je yg nak dibuat nye...ekekekeke

...sWeeT uMi... said...

Anum.. (^_^)...dak kecik yg comei ekekeke

Izan Ishak said...

cool aje nawfal ni ye... pandai plak masukkan kepala celah tu...


maksu nya pun comel aje. ialah... ingatkan darjah 3-4... rupanya dah darjah 6...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat