Wednesday, February 29, 2012

Ni La Kalu Nama nye Lelaki Kan

salam semua

betul la kalu dah nama nye anak lelaki kan...mmg tak lepas la bab-bab nak panjat memanjat ni
tgk la pic irfan ni...kemain lagi nak panjat pokok tu
kejadian ni berlaku balik sekolah kebangsaan semalam
dia amik peluang nak panjat pokok tu
sbb sebelum ni selalu nye pokok tu ada je budak-budak lain dok main
panjat and gayut-gayut
kebetulan plak smlm line clear means tak dek org so dia laju je pegi kat pokok tu
bile umi tanya nak wat pe...dia kata 'kejap la umi, irfan nak try panjat ni jap'
sambil muka tersengih-sengih...adoiiiiiii dah lama kot dia aim nak panjat pokok tu huhuhhu


perasan tak kaki irfan tu...yupp betul, dia tak pakai stokin ok
ni la 1st time dia tak pakai
bila umi tanya mana stokin, nape tak pakai (sbb pelik kan, pagi td pakai skrg tak pakai plak)
dengan muka sengih-sengih bajet encem tu dia kata dia bukak stokin tu kat kelas tadi sbb panas
cam tak bleh terima je alasan dia tu huhhuu...pastu umi dah warning dia jgn bukak stokin lagi, kang kena marah ngan cikgu..............

dapat panjat terus hayun kaki tu kuat-kuat
bergayut la dia kat situ
sib baik umi dah pesan kat dia...kalu umi lambat amik dia, mintak dia tggu kat tangga sekolah...
tak bagi dia tunggu kat pokok ni (sbb sebelum pernah dia request nak tggu kat sini)
ye la kalu tggu kat pokok ni mmg conpom baju putih tu bertukar color nanti huhuhuh
budak ini tak leh bg kelonggaran sgt ekekekeke
nanti yang susah umi nye la jugak huhuhuhu

gambar kasi close up skit
nmpk tak muka encem cute dia tu huahuahuahua
suke la tu dpt gayut kat pokok tu

ok dah kasi dia chance gayut tu barang seminit
terus ajak g mkn then cont dengan rutin harian cam biasa 

****lambatnya la mr.papa nak tukar balik keje kat putrajaya ni,senang skit umi nak ngedate ngan kenkawan wakakakaka....mood=sabar ****
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

LYAfrina said...

hehe.. mmg ank lelaki ni..tunjukkan aksi stunt kemain lg tu

lieyalatif said...

keh keh keh ...rupenye dah lame die aim nak panjat pokok tu kak yeak...lawak laaa...puas hati dpt panjat heheeheh

akak menghitung waktuk cik abe tukar sini, org plak menghitung waktu cik abe org sambung master bulan 9 ni...so ade can le rehat ngan geng....skrang ni tak leh kaco ...die kat jpa ni lagi busy huhuhu....jom same2 kite tabah menguruskan anak waktu lunch heheehehe

ikiqzana said...

ank lelaki mmg camtu umie.. suker manjat2kn.. ank zana tggu ler besar sikit si uqail tu.. yg abg plak terlebih besar badan x terbawa badan tu.. hihihi

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat